Inicio > Restaurant > Cerveseria Artesana La Més Petita

Cerveseria Artesana La Més Petita

Sabeu aquells llocs que et queden sempre de pas i sempre dius algun dia vindré, aquesta setmana vinc,… i mai hi vas? Doncs jo ja n’he tret un de la llista: La més petita.

El local fa honor al seu nom. No hi ha local amb més tiradors per metre quadrat a Barcelona, i possiblement enlloc més; concretament 8 tiradors de cervesa artesana; bona, bona, bona…

El seu creador és Abert Sanchis Pujol, un enginyer industrial, especialitzat en enginyeria química i mediambiental, que després d’haver cursat un Màster sobre la Ciència i Tecnologia Cervesera va decidir crear la Cervesa Almogàver. Amb una bona trajectòria en aquest món, va decidir compartir tota la experiència adquirida a través de la Cerveseria Artesana La Més Petita.

Des de La Més Petita proposen una tria prou acurada de cerveses artesanes i unes quantes tapes senzilles per acompanyar-les. Nosaltres vam demanar dos cervesetes: 02/13 de BBNº (Brew By Numbers), una Golden Ale boníssima; i una de Blat Fosca, la Dunkelweizen de La Microcerveseria. Ho vam acompanyar tot amb una petita taula d’embotits i vam deixar passar el temps mentre gaudíem d’una bona estona.

No va ser gens car. Dos bones cerveses artesanes i una tapa ens va sortir per 10€ clavats.

També és interessant saber que ofereixen la possibilitat d’endur-se cerveses cap a casa amb envasos reutilitzables, de manera que si no trobeu lloc (cosa no estranya tenint en compte el seu espai reduït i la gran qualitat) podreu emportar-vos les vostres eleccions cap a casa.

Per si no fos prou també fan maridatges amb cerveses ben diferents i amb regularitat. Així que si us agrada el rotllo estigueu atents, diuen que estan molt bé. El nostre dubte és saber com poden cabre en aquell local el maridatge, les cerveses, els assistents i els cervesers… Però hi deuen cabre perquè pel que hem vist… hi han fet concerts i tot.

I bé, preparant l’entrada del blog ens ha entrat mono, així que hem decidit tornar-hi. El resultat d’avui: un taula de formatges artesans boníssima i dos bones birres a la terrassa.

Si voleu visitar la cerveseria més petita de la ciutat comtal la trobareu al Carrer Diputació 30, entre Vilamarí i Entença, molt a prop de Plaça d’Espanya, al costat del C.C. Les Arenes.

Que vagi molt bé el cap de setmana i…

BON PROFIT!!!

També et pot interessar...

(1) Comentario

  1. Baco y Boca

    Em passat per davant algun cop…però com tu dius, això de ja vindré és una frase per desgracia massa habitual. Quan passo per davant o quan llegeixo un post d’algú…

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.