Inicio > Restaurant > Celler Florida, de vermutillo de diumenge!

Celler Florida, de vermutillo de diumenge!

Des del bus de camí al Palo Alto Market vam veure el Celler Florida, vam pensar que seria un bon lloc per anar algun dia a fer el vermut i ens vam apuntar el lloc. Però hi vam tornar el mateix dia. Què va passar? Que al arribar al Palo Alto Market hi havia tanta cua i avançava taaaaaan a poc a poc que vam agafar i vam anar a fer el vermutillo del diumenge al celler que havíem vist.

El Celler Floridabotiga i un bar de tast on prendre una copeta de vi, un vermut o unes tapes amb una bota de vi per taula. El local té un «no-sé-que» especial, alguna cosa que fa que t’atregui entrar-hi i que t’hi sentis com a casa. Les parets estan plenes d’estanteries amb ampolles i hi trobareu varis barrils de vi, vermut i cava.

Nosaltres ens vam prendre un vermut cada un i ho vam acompanyar amb unes olivetes, una taula de formatges i unes patates fregides; bé, el menú típic dels diumenges abans de dinar. Les olives eren bones, un bon combinat amb un toquet de vinagre. Els sortit de formatge estava prou bé, amb tres varietats prou diferents entre elles però ben bones i ben escollides.

Els vermuts eren collonuts, amb una quantitat generosa (i més líquid que gel!) ens els vam prendre ben a gust. En tenen dos tipus, tant per vendre com per prendre: el de la casa i el de la casa superior, el qual té més temps de maceració; ah! I venen de Tarragona! A la nostra terra es fan cosetes ben bones!! ;P

Tan bo, que en vam prendre una ampolla cap a casa; es compra a granel i òbviament pots reomplir l’ampolla que et donen.

Nosaltres ja la tenim col·locada a la nostre mini secció d’alcohols varis de casa (si, si cotilles, esteu veient uns vins raros al darrera, són hongaresos; algun dia us explicarem que fan aquí).

A part del vermut també compten amb vi negre, blanc i cava, per fer-ne una copeta o prendre, que varia cada temporada. I això no és tot! BIRRAIRES! també tenen tres tiradors de cervesa d’importació: una rossa -Pilsener Urquell-, una torrada i una negra -Master-, totes tres de Txèquia. Finalment, fa poc han incorporat una bona selecció de destil·lats (whisky, rom, Tequila, Cognac, Armanyac, Calvados i altres) per prendre com a degustació. Això vol dir que les dosis no són de «lingotazo» sinó de degustació perquè a un bon preu es puguin tastar varis productes. Ja veieu, tenim feia per anar provant-ho tot!

L’ambient i el tracte va ser molt proper i agradable i la veritat és que vam sortir d’allí pensant a qui enredaríem per tornar-hi; així que primer avís: família, amics, que sapigueu que quan vingueu a dinar a casa, primer anirem a fer el vermut al Celler Florida 😀

La seva filosofia no és de bar, és de divulgació i els preus són en consonància. Les tres cosetes de picar i els dos vermuts ens va sortir per uns 12€, i tant contents que vam sortir d’aquest descobriment! A part, el litre de vermut ens va costar 3,95€, preu perfecte!

Si els voleu visitar, que de veritat us ho recomanem, els trobareu al Carrer Floridablanca 112. Els seus horaris són de dimarts a dissabte de 10 a 14.30 i de 17.30 a 21.45 (la botiga tanca a les 21h) i els diumenges d’11 a 15.30.

Això és tot per avui. Ens veiem al Barcelona Beer Festival, passeu bon final de setmana i…

 

BON PROFIT!!!

 

També et pot interessar...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.