Inicio > Restaurant > Descrobrint l’esperit de Hard Rock Cafè Barcelona

Descrobrint l’esperit de Hard Rock Cafè Barcelona

Teníem molt estereotips sobre el Hard Rock Cafe Barcelona i ahir en vam poder trencar uns quants. L’únic que no va canviar és que és un lloc ple de guiris, però estant al mig de Plaça Catalunya és normal; ei! I que això no ens faci endarrere, que val la pena igual.

Només entrar ens vam trobar amb un ambient rocker impressionant, amb grups tocant en directe fontent-li mooolta canya. Era una de les nits de les semifinals del Hard Rock Rising, on un grup d’aquí tindrà la oportunitat de tocar-hi. Els festival rocker es celebrarà entre el 24 i 25 de juliol i, tot i que no han presentat el cartell, diuen que comptarà amb grups molt interessants… estarem atents!

Primer estereotip: és un restaurant de Fast Food. Doncs resulta que no, elaboren els plats amb productes de qualitat i proximitat; per exemple el pa el compren en una fleca del Raval i per les hamburgueses fan servir carn d’Angus.

Per començar ens vam demanar uns nachos. Mare meva, quins nachos! Era una ració per 10 persones com a mínim! Bona verdureta ben tallada, formatge en crema i un guacamole boníssim i en quantitat.

De segon vam demanar dos super burgers: una Legendary i una Fiesta. La primera és la típica americana, amb el bacon fumat ben cruixent, un aro de ceba grossot, tomàquet de parra madur, enciam fresc, formatge cheddar,…(mare meva, no puc escriure això sense haver dinat!) i acompanyada amb patates fregides.

La segona, té un toc més original, el pa de brioix torradet esà untat amb salsa de jalapeños, i acompanyava a la perfecció la carn, junt amb formatge Jack fos, guacamole fet al moment, pico de gallo, enciam fresc i tomàquet de parra madur.

Les dos estaven espectaculars, la Legendary és una burger típica americana molt ben aconseguida, però la Fiesta amb la salsa de jalapeños i el guacamole té un toc refrescant que ens va encantar; ens quedem amb aquesta!

Aprofito per dir que totes les salses les fan ells, menys el ketchup i la mostassa, que si no son heinz perd tota la gràcia americana.

Segon estereotip: ambient agoviant. Hi havia molt de soroll, ja que era la segona nit de semifinals del Hard Rock Rising, però no molestava, creava un ambient brutal. Les taules no estan excessivament juntes així que hi ha una bona mobilitat i no ens molestàvem entre els assistents .

L’atmosfera denotava per complert l’esperit del Hard Rock Cafe «tots som iguals»: molta gent diferents gaudint d’una mateixa afició, la música rock. L’ambient era excepcional. Els cambrers gaudien de la música mentre servien, et trobaves amb personatges autèntics amb pinta d’autèntics rockers i com sonava la sala era impressionant.

Tercer estereotip: ens esperaven un servei típic d’un Fast Food. Després de tot el que hem explicat, ja deveu imaginar-vos que no es complirà. Vam topar amb un dels serveis més atents i propers que hem vist, disposat en tot moment a saber si tot anava bé, si ens faltava alguna cosa, si ens podien recomanar o ajudar,… I cal sumar-hi la música a tota llet, el que a primeres semblava que hagués de dificultar un servei de qualitat.

A més a més, vam tenir la sort de fer un tom amb el major expert en memorabilia que tenen per allí, el Xavi. Un friki del Rock fliparia amb tot el que tenen: guitarres dels grans rockers, i peces de robas de grans estrelles tan internacionals, com les guitarres de Bob Dylan  Metallicay, com nacionals, com la caçadora del Sabina. Però no tot és rock, també podreu trobar peces de Madonna, Shakira o Michael Jackson. Algunes d’aquestes peces canvien cada cinc anys entre els diferents Hard Rock de tot el món.

Sincerament, no som uns frikis del rock, ens agrada i n’escoltem, i vam flipar amb el que teníem.

Us pensàveu que havíem acabat la nit aquí? Doncs no! Vam acabar amb un bon còctel cadascú. No molt carregats però molt ben aconseguits i presentats.

Un plus? És un dels pocs locals de Barcelona on pots gaudir de música rock en viu mentre sopes. Cada dijous i diumenge tindreu concerts em directe! Normalment rock, però també us en podeu trobar algun de pop, indie, elecktronic… Els podreu escoltar de peu a la barra amb una copa o birra o sopant tranquil·lament en una taula, per gustos colors!

Ara toca parlar del preu. Siguem sincers, no és el lloc més barat de Barcelona, però gent, val molt la pena. Un natxos costen uns 12€, les burgers estan al voltant del 15€, les pintes 5€ i els còctels al voltant de 10€, però només per la quantitat i la qualitat del menjar ja val la pena; si a més a més hi sumem l’ambientàs i el servei és una recomanació assegurada. Potser no per anar-hi cada setmana… però si per deixar-s’hi caure de tant en tant.

En definitiva, si us agraden les bones hamburgueses visiteu-lo i ho gaudireu molt, paraula de bloggers!

Ens veiem aviat amb noves recomanacions,

BON PROFIT!!!

També et pot interessar...

(7) Comentarios

 1. Top 5 hamburgueses Barcelona | Menjat Barcelona

  […] Hard Rock Cafe Barcelona […]

 2. Les 5 millors hamburgueses de Barcelona | Menjat Barcelona

  […] Hard Rock Cafe Barcelona […]

 3. La nostra experiència al Tast a la Rambla | Menja't Barcelona

  […] de l’hamburguesa Fiesta, acompanyada de Weiss Damm (de la qual ja us en vam parlar fa un temps aquí) i una Swiss Burger, acompanyada d’una  Bock Damm, també molt […]

 4. Ricard Sampere

  Segur que us sorprèn el meu comentari aquí, però tot i que fa molt de temps que no hi vaig, el record és el d’un lloc on la qualitat està pel damunt de la mitjana dels llocs que juguen en aquesta lliga. I en concret el tema d’hamburgueses, està molt ben resolt.

  Però queda millor extasiar-se en altres locals, alguns dels quals són bombolles de màrqueting. Sempre ric d’un lloc (i no diré el nom) en el que tots els «cercadors d’hamburgueses», qualifiquen de «artesanes» i moltes tardes a la mateixa hora, apareix una ‘fragoneta’ i amb un carretó els porta les hamburgueses congelades… (tinc foto i tot del repartidor). I volia fer un dels meus posts, però he de dosificar el posar-me en embolics o em caldrà anar amb escolta… 🙂

  Salut!!

  1. Ricard Sampere

   Sorry… m’he oblidat una cosa… teniu el botó «Inici» de la columna esquerra, amb el link errat… Si feu clic us envia a http://menjatbarcelona.com. i el domini coM amb «N», no agrada als DNS’s…;)

   1. nataliasoronellas

    Moltes gràcies! Ja ho hem sol·lucionat 😀

  2. nataliasoronellas

   Hola Ricard.
   Moltes gràcies pel teu comentari! Sincerament nosaltres no ens esperàvem trobar aquesta qualitat, ni en les hamburgueses, ni en el servei, ni en els entrants,… I la veritat és que ens va sorprendre molt gratament!
   No sé de quin local em parles (el tenim pel blog ;P ?), però com bé dius hi ha locals que estan molt pensats des d’una perspectiva marketiniana que cal posar en quarentena.
   Salut i bon profit!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.