Inicio > Restaurant > Negro Carbón

Negro Carbón

La primera vegada que vaig passar per davant de Negro Carbón em va cridar molt l’atenció el seu nom, ja que vaig canviar la posició de la R i la B de manera que em sortia un nom un pèl brut. Mentre em preguntava com podia ser que algú posés aquell nom al local, vaig mirar dos vegades més i vaig veure que havia sigut una mala passada de la meva vista. Tot i que la primera imatge no va ser la millor, em va servir per recordar-me del local i tornar-hi.

Un fred dimarts entre setmana vam decidir provar que oferien a Negro Carbón. És un restaurant argentí on, si decidiu posar-hi els peus, us trobareu amb un local on es combinen les tapes d’aquí amb la cuina argentina; on convergeixen la gastronomia de Sud Amèrica amb la del Sud d’Europa, la Patagònia amb la Península. Hi trobareu receptes originals, cuinades amb ingredients selectes i de primera qualitat. En definitiva, un asador argentí amb un toc barceloní.

Per picar vam demanar-nos unes chips d’hortalisses: patata, moniato, yuca I plàtan amb mel de romaní i sèsam torrat; poca broma, no sé com unes chips tan simples podien donar tan bon resultat; el toc dolç de la mel n’era la clau. També vam demanar una empanada argentina –sí, una, era molt gran- de bacon, pruna i formatge; dolceta i de gust peculiar, aquesta empanada va donar un bon resultat.

Com a principal vam demanar un entrepà i una hamburguesa. Per una banda, un Pep Supremo, un entrepà de rellom de vedella amb encenalls de provolone, trocets de bacon i una salseta suau de mostassa Dijón, tot ben acompanyadet amb amb patates fregides fines (patates palla); bona carn, bona combinació i bon acompanyament, tot en generoses quantitats i qualitat. Per altra banda, el Roger va prendre una Requesana, una burger amb formatge de cabra fregit (el Roger si hi ha formatge de cabra s’hi llença de cap), tomàquets rostits i rúcula; una hamburguesa d’aquelles que no saps com posar-te a la boca, tan gran com bona.

Ho vam acompanyar tot amb dos copetes de vi i vam acabar la vetllada ben satisfets i amb un bon cafetó.

El local no estava ple, hi havia dos taules més i vam poder menjar tranquil·lament. M’agradaria veure com s’està un dia a ple rendiment i poder dir-vos realment el tipus d’ambient. Tot i això, l’ambient era molt acollidor, amb una decoració moderna, poca llum i làmpares de discoteca al sostre.

Conten amb un servei atent i efecient, que van aconseguir que ens deixéssim emportar per un bon vi, la llum tènue i la música de fons mentre gaudíem d’un bon sopar. Aquest és, sense dubte, un restaurant on un tango de sabors balla a pas de flamenc.

Tot ens va sortir per 20€ per cap, un  preu raonable per la qualitat del menjar i les encertades combinacions, tot i que podem trobar algun lloc similar un pèl més barat.

Si els voleu visitar els trobareu al número 16 de Pla de Palau. Esperem que us vagi molt bé la setmana, nosaltres estem preparant una entrada amb els Top Five de restaurants de cuina japonesa de Barcelona,  acceptem suggerències!

BON PROFIT!!

També et pot interessar...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.