Inicio > Restaurant > Tian Fu, res és el que sembla

Tian Fu, res és el que sembla

Avui volem parlar-vos d’un japonès de carta lliure que vam descobrir gràcies a una recomanació del blog japosbarcelona.com, el Tian Fu.

Sinó haguéssim vist la recomanació, segur que no hi hauríem entrat. Els motius? Primer que queda molt lluny del centre, si us agrada el que veureu haureu d’anar fins al Carrer Còrsega 610, per la zona de Sagrada Família. I el més important, és que les pintes des de fora són una mica cutres; sembla que hagi de ser el típic bar ple d’homes prenent «carag¡jillos» i cerveses.

Sabíem al que anàvem, així que no ens ho vam pensar i vam anar cap a dins. La pinta del interior també és de bar, no és pas el típic japo/xino recarregat. Això si, tot ben net.
Tots i tenir els fideus, arrossos i llagostins típics el seu fort és el sushi, el qual preparen al moment i a la vista de tothom.
Nosaltres vam començar amb uns Yakisoba, uns llagostins fregits i unes verduretes amb llagostins que sincerament no sé ben bé quin seria el nom. Tot prou correcte per anar fent boca.
Vam seguir amb la que es la seva especialitat, els Temakis (conus grossos). He de confessar que mai he sabut com menjar-me’ls sense fer una destrossa, així que vaig seguir la tradició i vaig fer un bon escampall d’arròs, alvocat i salmó. Conyes a part, estaven de luxe.

Vam seguir amb un excel·lent assortiment de sashimi, uramakis i makis, no eren les peces més innovadores del món, però eren més que correctes amb l’arròs al punt, peix fresc i una bona presentació.

Per acabar, ens vam demanar una miqueta de sashimi i uns makis de plàtan, moooolt bons i estranys alhora.
Ara ve la sorpresa, aquest manjar ens va sortir per uns 17€ per cap, incloent la beguda i els cafès. El menú de carta lliure són 14,95€ més la beguda.
El servei va ser molt correcte i amable. No van ser el més ràpids dels món a l’hora de portar el sushi, però tenint una sola persona preparant-lo al moment s’entén.
Si us ha agradat el que heu llegit i els voleu visitar tingueu en compte que no us serviran més menjar si no us heu acabat tot el que us han portat. Bona iniciativa contra la gula!
Espero que us vagi bé l’entrada de setmana i…
BON PROFIT!!!

També et pot interessar...

(2) Comentarios

 1. Marcel

  Us volia agrair el fet de crear aquest blog amb la informació tant ben detallada i documentada amb les fotografies!
  Gràcies a això avui hem descobert un nou japonès molt correcte, pel que fa al preu, al servei i el menjar, que és el que compta.

  També sóm habituals del Chiku yo tei.

  Salutacions.

  1. nataliasoronellas

   Moltes gràcies Marcel!
   A nosaltres ens encanten els comentaris com els vostres i veure que realment serveix a algú el que escrivim.
   Ens recomanaríeu algun altre japonès?

   Salutacions!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.