Inicio > Esdeveniments Gastronòmics > Queda inaugurat el Biergarten!

Queda inaugurat el Biergarten!

El passat 9 d’abril vam ser a la inauguració del Biergarten, la taberna alemanya al aire lliure del Gran Hotel Princesa Sofía. Si us plau, llegiu-vos aquesta entrada, només per l’esforç que m’ha suposat escriure els noms dels plats en alemany >.<

Just arribar al seu particular jardí de cervesa, vam poder viatjar a Alemanya sense necessitat de sortir de Barcelona i degustar una gran varietat de plats 200% alemanys. El restaurant es troba en una gran terrassa del Hotel, la qual recrea a la perfecció les llegendàries tavernes alemanyes de la regió de Baviera, amb els seus bancs i taules de fusta.

El restaurant conta amb una àmplia carta de plats alemanys, que van des de les Kartoffelsalat o els brètzels fins a una gran varietat de salsitxes. A més a més, al Biergarten és el restaurant amb més varietat de cerveses Erdinger de Barcelona.

Per garantir la millor qualitat, autenticitat i frescor tots els seus productes venen directament des de Baviera. Tanmateix, tots els plats s’elaboren fidelment als mètodes, receptes i secrets culinaris més antics d’Alemanya i utilitzant ingredients naturals.

Nosaltres vam poder provar els plats més típics: brètzels, obatzda –una crema de formatge amb ceba i pimentón dolç-, una Kartoffelsalat –la típica amanida de patata-, una amanida Biergarten –amb enciam, pastanaga, tomàquet, ceba, bacon i una vinagreta de mostassa-, una selecció de tres salsitxes diferents  amb xucrut –Debrecziner, Rosenheimer Bratwurst i Rindsbockwurst-. De postre vam provar dos trocets de pastís típics de Baviera, l’Apfelstrudel –pastís típic de poma- i Käsenkuchen –pastís de formatge amb melmelada de fruites del bosc-.

Per suposat, en un restaurant 200% alemany no podia faltar una bona cervesa. Vam provar els dos tipus de les que tenen de barril, Erdinger Weißbier de blat i una Fisher, la clàssica Pilsen alemana, més afruitada. Les cerveses Erdinger són famoses pel seu gust, cos, qualitat i prestigi internacional.Ens van amenitzar el dinar amb música alemanya tradicional en viu, donant un toc divertit i peculiar a la festa germana. També vam poder veure com s’inaugurava la temporada del Biergarten amb l’obertura del barril. Finalment, per completar aquesta taberna alemanya no podia faltar que els cambrers anessin vestits amb vestits tradicionals de la regió.

Sens dubte un lloc on qualsevol foodie gaudirà amb amics o família de la gastronomia alemanya i descobrirà les seves tradicions més autèntiques. Tot el restaurant és exterior, però no patiu pel sol de l’estiu, els arbres i una carpa donen una sombreta impressionant.

Vam marxar amb la panxa i les mans ben plenes. Al ser la inauguració ens vam endur una gerra de cervesa de regal.

Si us pica la curiositat podreu tastar aquest raconet alemany de les 13.00 a les 00.00 durant la temporada d’estiu al Gran Hotel Princesa Sofia.

Que tingueu un bon inici de setmana i…

 

BON PROFIT!!!

 

També et pot interessar...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.