Inicio > Restaurant > Lost In Sushi, Iki Barcelona

Lost In Sushi, Iki Barcelona

Avui us farem una breu pinzellada pel restaurant Iki Barcelona. Fa uns dies els vam visitar aprofitant la seva promo Lost In Sushi.

Iki vol dir elegant, però senzill; discret, però funcional. Iki és una forma de ser, noble,  honest i valent.  Tan el local com la seva cuina són una barreja de modernitat i tradició, perfecte per gaudir de l’experiència amb els 5 sentits.

A la seva cuina ha volgut recuperar l’essència de la filosofia japonesa, oferint plats tradicionals amb el seu toc propi. Tot es prepara al instant i a pocs centímetres dels comensals, de manera que el que menges veus com es prepara, sense trampes!

El menú Lost In Sushi consisteix en menjar tot el sushi que vulguis, més una beguda per només 15€. Ells et van portant la varietat que volen, fins que no pots més. Nosaltres vam aguantar unes quantes rondes.

El punt de l’arròs era l’adequat, les combinacions molt encertades i originals i la presentació acurada. Potser m’hagués agradat trobar-me amb menys uramakis, ja que amb la quantitat d’arròs que porten atipen més ràpid.

Tot i això, vam tastar una bona varietat de sashimi, nigiris, uramakis i makis.

El servei va ser de 10, molt atent a cada detall i sense molestar.

El local en si és acollidor, modern i amb diversos espais. I com ja hem comentat tenen la cuina a vista:

No hi hem estat durant un servei normal, però sincerament pinta molt bé. També entenem que quan es fa una promoció d’aquest tipus, en un restaurant on es cuida molt la qualitat, no et trauran els plats més cars.

Com a mínim heu de visitar-los de dilluns a dijous, i provar el Lost In Sushi. Nosaltres tornarem un dia a provar la seva carta i, en especial el seu teppanyaki, una gran planxa japonesa de 4 centímetres de gruix.

Esperem que us agradi l’entrada, ens veiem aviat!

BON PROFIT!!!

També et pot interessar...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.