Inicio > Restaurant > Filburg

Filburg

Sabeu aquells llocs que hi petes per casualitat i t’enamores? Bé, això és el que ens va passar quan vam fer cap al Filburg.

A Filburg volen canviar la manera de veure les hamburgueses. Filburg va néixer amb dos objectius: homenatjar les hamburgueses i fer-ho en un ambient confortable, càlid i acollidor. Dia a dia busquen la millor qualitat i varietat tant amb els seus productes, com la ambientació idònia per poder oferir una experiència inoblidable.

Vam començar amb un parell d’entrants. Un carpaccio de cecina amb formatge tête de moine i pa de vidre, brutal; vam seguir amb la raó per la que vam decidir anar a aquest restaurant: les patates filburg. Podria escriure línies i línies sobre elles, però feu-me cas, aneu i tasteu-les. Són una versió pròpia de les patates braves tradicionals: patates rostides amb cor de salsa brava i allioli.

Conten amb les burgers de tota la vida i les burgers originals, aquelles que no pots trobar a tot arreu. Nosaltres vam provar dos d’aquestes últimes. Una Salmón Nature: un llom de salmó norueg fresc, guacamole i rúcula amb salsa veggi; tot un encert. I una Japon Burger: feta de tonyina vermella, algues wakame, “huevas” de salmó, enciam i salsa de wasabi; estava servida dins d’un motllo perquè agafés la forma adequada; orgàsmic.

Vist l’èxit, tot i que estàvem bastant plens, vam demanar-nos uns postres per compartir, una Panna Cotta: suaveta i molt bona.

Vam acabar la vetllada amb bon cafetó, perquè sense cafè no es posa un bon punt i final a un àpat.

La decoració del local és moderna i arreglada, més enllà del que t’esperaries d’una hamburgueseria. El servei va ser molt atent, sense ser pesat, i simpàtic.

Ens va sortir per 22€ per cap, tenint en compte begudes (vi/cervesa), cafès, complert menjar, postres i un servei de 10, però amb un descompte del 30% aconseguit a el Tenedor. Relació qualitat-preu? Perfecta.

Si els voleu visitar els trobareu a la Avinguda de Josep Tarradellas 138, tocant amb Francesc Macià.

Que vagi molt bé la recta final de la setmana i…

BON PROFIT!!

També et pot interessar...

(0) Comentarios

  1. uvasyqueso

    Me n’han parlat molt bé! Crec que el que m’ha acabat de convèncer han estat les originals patates braves…

    1. nataliasoronellas

      Moltes gràcies pel teu comentari! La veritat és que ens va sorprendre i les braves… espectaculars! Segur que us agraden!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.