Inicio > Restaurant > Quedem, a Tarragona

Quedem, a Tarragona

Lamentem anunciar que aquest local ha canviat de propietat i ja no s’hi ofereix el comentat en l’entrada

Avui tornem cap a Tarragona i això ens ha fet pensar en lo bé que vam menjar fa dos setmanetes al bar Quedem, ben a prop de casa, a la Vall de l’Arrabassada de Tarragona.

Aquell local ha passat per moltes mans diferents, però ara hem tingut sort. Molts caps de setmana ens hi deixem caure per prendre una canya, un vermutet o un parell de tapetes: braves, musclos, ensaladilla russacallos,  peus de porc,…

Fa dos setmanetes hi vam anar a dinar amb els meus pares i vam flipar amb el plat principal… seguiu llegint, no avançarem res! També, prepareu-vos per la barreja d’alcohol que vam fer, no sé com no vam acabar perjudicats.

Primer vam demanar-nos uns ostrons amb una copeta de cava, un vici.

Sé que a molta gent li fa cosa prendre ostres vives, però arribar un punt que és millor deixar-se de manies i gaudir del bon menjar!

Després va ser hora de demanar-nos unes braves i els seus respectius vermuts, amb els quals et regalen una tapa de musclos al vapor. Les braves són bones, festes al moment -això s’agraeix- i amb una salsa molt ben trobada. Els musclos boníssims.

I finalment va venir lo millor: el rabo de toro. Es desfeia a la boca, era melós,… estava just al punt. A més a més, anava acompanyat amb unes patates fregides fetes al moment. Bé, que no vull escriure-us un gran rotllo, el millor és que us caigui la baba amb les imatges.

Ah, i com veieu, ho vam acompanyar amb un bon vinet! Un Mas dels Mets, D.O. Montsant.

La llàstima és que plats com el rabo de toro no els fan cada dia, sinó que hi ha tres opcions: o us xiven el dia que en faran, o els truqueu abans d’anar-hi perquè us ho tinguin llest o, simplement, esteu de sort.

Si voleu tapejar no hi haurà problema i, a més a més, cada dia tenen un plat de la casa que surt molt bé de preu: paella, escudella, cocido, codillo, fideuà, galtes de porc,… cuina de casolana molt ben aconseguida.

El dinar de luxe amb cava, vermut, una botella de vi, cafès i copes de Chartreuse al final ens va sortir per 25€ per cap, relació qualitat preu? Perfecte. Si hi decidiu anar entre setmana, al mig dia, tenen menús super econòmics de cuina casolana, amb els que menjareu de 10.

En definitiva, jo us segueixo animant a visitar Tarragona i tot el seu patrimoni, però també us animo a que mengeu bé i doneu un tomet per la platja. Si us agrada la idea i busqueu un lloc d’ambient familiar, alegre i amb una cuina i tapes de sempre no ho dubteu, passeu-vos pel bar Quedem. Els trobareu al Carrer Joan Fuster i Ortells 15, ben a prop de la Platja de l’Arrabassada i del Camp del Nàstic.

Que vagi molt bé el cap de setmana i…

BON PROFIT!!!

També et pot interessar...

(3) Comentarios

 1. susana

  Llamas antes de denunciar al propietario por su intento de agresion y te responde al telefono insultando y siguiendo con amenazas. En fin. No se como puede quedar gente tan ruin al frente de un negocio

 2. susana

  Perfecto. Si pedis una hoja de reclamaciones, aparece carlos y sale persiguiendote para pegarte. Calidad 0. La camarera no sabe distinguir monedas de curso legal. Un fraude. No lo recomiendo

  1. menjatbarcelona

   Hola Susana,
   La entrada del blog se realizó cuando aún estaban los antiguos propietarios. Lamentablemente, la oferta actual no tiene nada que ver… En el momento del cambio de propietario lo especificamos al principio de la entrada para que no hubieran confusiones.
   Un saludo y gracias por tu aportación.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *