Inicio > Esdeveniments Gastronòmics > Tast a la Rambla

Tast a la Rambla

Avui farem una entrada ben ràpida, ben ràpida per recomanar-vos un pla pel cap de setmana que us permetrà tastar les tapes creades per alguns dels millors restaurants de Barcelona.

Parlem del Tast a la Rambla, una iniciativa de l’Associació d’Amics de La Rambla i del Grup GSR, que per segona vegada pretén dignificar La Rambla de Barcelona i apropar l’alta cuina al públic barceloní i als visitants de la ciutat a preus ben populars.

Els 50 restaurants que hi participen s’organitzen en 5 zones: Cuines d’Autor, Cuines Tradicionals, Tapes i Platillos, Pastisseries i Cuines del Món, i s’hi poden trobar noms com: Bistreau, Disfrutar, El Informal, Hisop, Manairó o Espai Kru, Via Veneto, Loidi, Gaig, Fonda España, Petit Comité, Mano Rota, Bar Bas, i Mont Bar, entre d’altres.

Seran quatre dies dedicats a la cuina i a la gastronomia entesa com un fet ciutadà, on els barcelonins i visitants podran gaudir fins diumenge dia 14 de juny de degustacions i tallers didàctics a càrrec de reconeguts xefs, empresaris i experts de la restauració del nostre país.

Així que ja sabeu on anar si voleu degustar les tapes de categoria–i boníssimes- a preus populars, de la mà dels grans xefs de la ciutat. Nosaltres ens hi anirem deixant caure, així que ja podeu posar l’ull a totes les nostres xarxes socials: Twitter, Facebook, Instagram i Pinterest, i anar seguint totes les experiències que tindrem per ensenyar-vos.

Això és tot per avui!

BON PROFIT!!!

També et pot interessar...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.