Inicio > Esdeveniments Gastronòmics > La nostra experiència al Tast a la Rambla

La nostra experiència al Tast a la Rambla

El dijous ja us avançàvem que en un moment o altre del cap de setmana ens deixaríem caure pel Tast a la Rambla, i així ho vam fer el dissabte al migdia.

Aquest era un cap de setmana molt ple gastronòmicament i tocava escollir. Vam decidir tirar cap el Tast a la Rambla perquè en permetia provar les tapes de grans cuiners de Barcelona i perquè l’agenda de xerrades obertes al públic ens semblava molt interessant.

Després de baixar unes Rambles plenes de gom a gom de turistes, vam fer cap a les paradetes del Tast, vam recollir els tiquets de les tapes i les begudes i ens vam posar a mirar per on podíem atacar.

L’espai estava organitzat en cinc zones: Cuines d’Autor, Pastisseries, Cuina Tradicional, Cuines de Món i Tapes i Platillos. Llavors vam començar a mirar-ho tot, i com més miràvem, menys sabíem que triar.

Vam començar amb la proposta de El Informal: la Torrada de Tàrtar de Vedella amb tòfona d’estiu i parmesà, molt refrescant.

Llavors va ser el de torn del Entrepà de Pollastre de Pagès a la Catalana, del Restaurant Sergi Meià. Una passada lo melós que estava.

La tercera ronda va ser pel Ravioli cremós de ceps amb salsa de foie i virutes de pernil ibèric,  de Liodi, el millor del que vam provar.

I per acabar vam dirigir-nos a l’Espai de Cuines del Món per provar el Ceviche Mixt de Tanta, amb un toc picant i ben refrescant.

Com podeu veure, totes les tapes s’acabaven d’elaborar al moment, res de tenir un munt de preparades.

Llavors era el moment d’entrar a la conferència de Jordi Conesa, xef de Hard Rock Cafe Barcelona, «Cuina Americana per Celíacs«.

En ella es va explicar com es treballa la cuina per celíacs a HRCB, del que cal destacar que a partir de juliol oferiran una carta específica per celíacs amb el 60% de la oferta de la carta normal adaptada (anant més enllà de la típica oferta de molts restaurants d’amanida i un pit de pollastre a la planxa). A més a més, ben aviat incorporaran dos postres per celíacs: un brownie i varis gelats.

Al final, vam poder provar el seu Sandwich Pulled Pork (que estará present en aquesta nova carta), fet amb espatlla de porc a la brasa i a partir d’una recepta típica de Texas, amb salsa barbacoa. També l’elaboren amb pollastre i amb una salsa ben picant a base de jalapeños marinats i fumats, per tots els gustos! Ah! i el vam acompanyar amb una cervesa també apte per celíacs!

I per si fos poc, vam sortir d’allí amb una altre burger, diferent, i una invitació per cadascú de nosaltres per provar les seves mini burgers de luxe.

Al seu espai vam provar dos mini versions de l’hamburguesa Fiesta, acompanyada de Weiss Damm (de la qual ja us en vam parlar fa un temps aquí) i una Swiss Burger, acompanyada d’una  Bock Damm, també molt bona.

Ens va quedar pendent provar moooolts plats, com el Caneló de Pollastre de pagès amb crema d’ou de reig de Fonda España, que va guanyar aquesta segons edició del Tast a la Rambla (felicitats!); l’ou característic de Disfrutar, el Rovell d’ou cruixent amb gelatina de bolets; o algun dolç. Ho haguéssim provat tot, però havíem d’escollir.

Bé, això és tot per avui. Esperem que tingueu un bon inici de setmana!

 

BON PROFIT!!!

També et pot interessar...

(2) Comentarios

 1. JNG

  Molt bo aquest resum! Gràcies! Una cosa, el nou plat del Hard Rock no es diria «pulled pork»? «Pulled» ve del verb «estirar» i es refereix al procés que es fa servir per separar la carn en petits trossos. Molt gustós i un clàssic de les barbacoes als Estats Units!

  1. nataliasoronellas

   Moltes gràcies pel teu comentari! Encantats de que t’hagi agradat l’entrada 🙂
   I si, vam escriure malament el nom, però ja està arreglat. Gràcies per avisar ;P

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *