Inicio > Restaurant > Les 5 millors hamburgueses de Barcelona

Les 5 millors hamburgueses de Barcelona

A continuació us presentem el Rànking de les 5 millors hamburgueses gourmet de carn de Barcelona. És a dir, no entren en concurs ni les vegetarianes ni les de peix.

Hem valorat els restaurants en conjunt, no una hamburguesa en concret, ja que hem considerat important tenir una bona i àmplia oferta (on tothom hi tingui un lloc). Així que, realment, és una entrada sobre les millors hamburgueseries.

El Filete Ruso

Un clàssic de les llistes de millors hamburgueses de Barcelona. Per nosaltres és i serà un dels millors locals on gaudir d’hamburgueses gourmet, però on a més a més podreu completar l’experiència amb bones tapes i postres gourmet. Tot amb l’afegit de disposar del distintiu SlowFood Km0 i una relació qualitat-preu envejable. Hi hem tornat moltes vegades i mai decepciona.

Els nostres plats preferits de El Filete Ruso? L’hamburguesa ibèrica, les croquetes de pollastre i pernil, les braves i el tiramisú.

El Filete Ruso: braves i croquetes
El Filete Ruso: hamburguesa ibèrica
El Filete Ruso: tiramisú

On? A l’Eixample, al Carrer Enric Granados 95.
Preu? Increïble, 13€ per persona amb begudes i patates.

Goiko Grill

La cadena d’origen madrileny va arribar a Barcelona no fa massa més d’un any i ja compta amb varis locals. Ens encanta la qualitat de les seves hamburgueses, sent la M30 una de les nostres preferides. Ens encanta combinar-les amb els seus fantàstics nachos, ben plens de tot.

On? Tenen varis establiments. Podeu consultar el que us queda més a prop a  la seva web: https://www.goikogrill.com/ca/
Preu? Un 15/persona, depenent de que demaneu, 20€/persona

 

Hamburgueseria La Real Barcelona

De les reunions entre amics al cap de setmana, va sorgir La Real Hamburgueseria. Un local fet a la mida d’un grup de joves veneçolans, amb una oferta que els recorda a la seva infància i que han volgut portar a Barcelona. Hamburgueses i hot dogs de molta qualitat i seguint grans clàssics, es poden combinar amb bons entrants i postres al més estill food porn.

Els nostres preferits? L’hamburguesa raclette, els seus nachos i la seva cookie de nutella amb gelat de pistachos.

On? A l’Eixample, al Carrer de Valencia 285.
Preu? 15€/persona amb begudes i entrant.

Timesburg

Ja fa temps us vam explicar la nostra experiència de gordunflios al Timesburg i, amb una mica d’humor, vau ser partícips del que vam gaudir aquell dia. Hi hem tornat vàries vegades i provem el que provem el resultat sempre és excel·lent.

Timesburg
Timesburg
Timesburg
Timesburg

On? Nosaltres vam anar al que hi ha al Carrer París 95, en ple Eixample.
Preu? Uns 13€ per cap amb patates i begudes.

Hard Rock Cafe Barcelona

Quan per primera vegada ens vam plantejar fer un rànquing d’hamburgueses no ens haguèssim imaginat que hi posaríem una cadena tan gran com és HRCBarcelona. Però ens va enamora el seu ambientàs, la seva varietat, les seves ganes de tenir una oferta per tothom i la qualitat i proximitat del producte que utilitzen. Potser és un pèl car, però és una experiència 100% recomanable.

Hard Rock Cafe Barcelona
Hard Rock Cafe Barcelona
Hard Rock Cafe Barcelona
Hard Rock Cafe Barcelona

On? Al cor de Barcelona, a la Plaça de Catalunya 5.
Preu? El nostre banquet valia algo més de 25€ per persona, però vam prendre còctels, begudes i uns nachos enormes.

 

Bé ens veiem ben aviat i…

BON PROFIT!!!!

També et pot interessar...

(1) Comentario

  1. Bro Barcelona | Menjat Barcelona

    […] vam fer el nostre Top V d’hamburgueses gourmet vam recomanar  Bro Barcelona, una hamburgueseria amagada pels carrers de la […]

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.