Inicio > Restaurant > Vicino, còctels de vici

Vicino, còctels de vici

Ahir vam poder assistir a la presentació de la carta de cocktails de Vicino, un petit italià de la Barceloneta.

image

El que per la ubicació sembla un restaurant més orientat a guiris, és realment un petit raconet on apropar-se a la gastronomia italiana. Tots els productes que fan servir els porten des d’Itàlia i presenten una carta allunyada de la típica i tòpica 4 formatges o la margarida.

A la carta trobareu entrats típics italians i, per suposat pasta i pizzes, tot ben acompanyat d’una extensa carta de còctels i vins, tots italians.

Quan vam arribar, que per variar vam ser els primers (som de puntualitat anglesa), estaven en mig d’un dels aperitius que fan totes les tardes de 6 a 8. Què són? Doncs es tracta de pagar la beguda, una miqueta més cara del normal, per poder gaudir d’una bona barra lliure de plats italians que un mateix se serveix de tot el que ofereixen a la barra.

Durant la cata el bàrman de Vicino va preparar la copa a mida real i després unes petites degustacions mida xupito per poder-los provar tots. La degustació la van formar el seu vermut i 5 còctels diferents.

Vermut
Vam començar amb un vermut, fet amb Martini, però adaptat amb un toc de Saint Germain, un licor que li dóna unes notes florals gràcies a la flor de sauco i el qual en suavitza el gust. A més a més, la beguda es complementa amb la polpa d’aranja i la seva pell, donant un toc molt refrescant al combinat.

image

image

Americano a Barcelona
Després va ser el torn del primer còctel, un Americano a Barcellona, fet amb Martini Rosso, tònica, Campari i tot infusionat amb gerds per suavitzar-ne l’amargor i tenir com a resultat un còctel dolcet i refrescant.
Aquest és una reinvenció del clàssic italià, l’Americà, fent-lo molt més suau i amb gustos de Barcelona.

image

image

image

Negroni per Leoni
El segon combinat va ser el Negroni per Leoni, fet amb Martini Rosso, Campari i Ginebra, una combinació potent que suavitzen utilitzant melmelada de taronja amarga.

image

image

Spaca noci
El tercer va ser un còctel bastant especial fet amb vodka, Frangelico, puré de pinya i xarop de mel, coronat un trocet de llima. Tot un elogi als sabors tropicals.

image

image

Sorrento

El Sorrento Sour té com a base un licor típic italià: el lemoncello. Anava acompanyat de bitter de taronja, suc de llimona, pebre negre mòlt i coronat amb una fulleta d’alfàbrega. És un còctel molt fàcil i lleuger, ideal pels amants dels cítrics i del lemoncello.

image

Don Giovani

Vam acabar amb un còctel ben potent, el Don Giovani. Es fa amb Martini Rosso, rom anyenc Abuelo, Amaro Montenegro i Galliano. I per què aquest nom? Perquè el seu gust et roba el cor i et torna boig amb la seva graduació.

image

Vam fer una miqueta de coixinet amb torcets de focaccia i unes olivetes excel·lents.

image

image

En general, tots els còctels eren molt fàcils de beure i bastant dolços, excepte l’últim que era més potent. Tenen una bona forma de fer combinats, de manera ben acurada, i aptes per totes les hores del dia.

En general cuiden molt tots els detalls, tant en l’elaboració, com en el servei, la decoració i tota la seva oferta. El local està ple de raconets on compartir bons moments en parella o amb amics. Quan vam arribar vam ser una mica tafaners i vam donar un tomet per tots els seus racons.

image

image

image

image

image

image
Si voleu visitar la petita Itàlia de Barcelona, la trobareu al passeig Joan de Borbó 68, a la Barceloneta.
BON PROFIT!!!

 

També et pot interessar...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.