Inicio > Restaurant > Sinner

Sinner

Fa pràcticament un mes que la Natàlia es va graduar i, com que sempre té el peu aixecat per celebracions en restaurants, vam acabar al Sinner un restaurant obert fa menys d’un any a Tuset.

image

A Sinner ofereixen una carta plena de versions creatives de plats mediterranis, preparats amb molt de mimo i qualitat.

Just arribar ens van servir un petit aperitiu, tot un detall que s’agraeix.
imageHem de dir que aquella nit vam pecar bastant i ho vam demanar tot per anar picant. Vam començar amb unes ostres gallegues amb aire llima, una delícia súper refrescant i ideal per començar un sopar com el de continuació.
image

El segon plat va ser un Foie micuit amb figues al romaní amb frisso i regalèssia, una combinació molt encertada i que lligava a la perfecció. El foie estava presentat com una salsa (a la imatge no s’aprecia…), una aposta atrevida i que, particularment, hagués preferit que es presentés normal. Però això són temes personals i no treu que fos un plat boníssim.
imageEl següent va ser una amanida de tataki de vedella amb ceba tendra i torcets de parmesà, brutal. La carn ben bona i feta al punt perfecte per un tataki.

image

Per seguir vam demanar un ravioli d’ànec amb salsa d’oporto i bolets que estava molt ben aconseguit.
imageCasi al mateix temps van arribar les patates braves «Anger» amb allioli i la seva salsa. Una versió amb tocs propis.
imageVam acabar amb un Ceviche de corbina amb crema de rocoto molt bo.
image

Vam prendre dues ampolles de vi, un Costers del Gravet, negre, i un blanc D.O. Catalunya, un Ca n’Estruc. Tenen una carta de vins prou interessant i amb bastantes referències, algo que ara per ara costa trobar en molts llocs. Ah! Érem 4 sopant… No us penseu que ens vam prendre una ampolla per cap 😉

Llavors va ser el torn de les postres. Vam demanar: un brownie de xocolata negra amb pebre sechuan i gelat de te verd, un granissat de cireres i espuma de lichi, un dolç rotllo de plàtan i praliné amb gelat d’avellana i una pissarra de fruites de temporada amb xocolata calenta.
image

image

image

imageEns van atendre molt bé. Tot ho vam fer per picar i el ritme de sortida dels plats va ser perfecte: no ens van saturar la taula, sempre teníem un o dos plats al mig, només, i tan bon punt ens n’acabàvem un ja apareixia l’altre.

La llum tènue del local i la música de fons, creen un ambient molt acollidor i relaxat. I en sec, la tranquil·litat va marxar. Eh! I encantats de què ho fes a ritme de rumba! Quan van arribar les postres ens vam trobar que, per la nostra sorpresa, teníem música en directe! Toni Cayena hi és cada dijous, i si hi aneu podreu gaudir de música molt typical Spanish, amb les seves versions de clàssics de la rumba com Peret.

image

No volem acabar sense dir que ens vam quedar amb ganes de provar la seva cocteleria, però havíem de marxar. Els gintònics deuen estar molt bons, ja que literalment no paraven de sortir-ne cap a la terrassa.

Si us ha entrat el gusanillo de provar el Sinner, el trobareu al número 10 del Carrer Tuset, tocant amb Diagonal.

 

BON PROFIT!!!

També et pot interessar...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.