Inicio > Restaurant > Terrassa BCN Urban Club

Terrassa BCN Urban Club

El passat cap de setmana va ser fantàstic, de pel·lícula, i la nit de dissabte no va fallar (de la resta en un moment o altre en parlarem). Vam descobrir la terrassa de l’Expo Hotel Barcelona i totes les seves meravelles.

Terrassa Urban club barcelona

La terrassa BCN Urban Club ofereix una carta cosmopolita, on hi trobareu apostes modernes i amb personalitat basades en una bona selecció d’hamburgueses gourmet i còctels vanguardistes, tots ben acompanyats d’unes vistes privilegiades de MontjuÏc que aconseguiran que us enamoreu una miqueta més de Barcelona.

Vistes Urban club barcelona
Imatge de Montjuïc des de la terrassa al arribar

Quan vam arribar, sobre les 8.30, ja hi havia un bon ambientillo i la zona central de taules altes i tamborets estava ben plena. Nosaltres vam tenir la gran sort de tenir la taula en una zona reservada on estàvem menys apretats i assentats en taules baixes.

image

Vam començar amb uns bons nachos amb cheedar i guacamole, acompanyats amb trocets de tomàquet i ceba. Una bona execució i presentació, a més a més d’una generosa quantitat de tortitas i salsa. Boníssims.

image

Mentre el sol acabava de baixar i el cel s’anava enfosquint va ser el torn de les hamburgueses, i en aquell moment ens vam deixar emportar per la màgic del moment. No només per les vistes, que cada cop eren més boniques, sinó també per les burgers. Per una banda, vam prendre una Ibèrica, que podria ser la clàssica bacon amb formatge, però en aquest cas es substitueix el bacon per un bon pernil ibèric i el cheedar per un parmesà que hi queda de vici.

image

Per altre banda, vam prendre una Campesina, la qual acompanya la carn amb un bon troç de formatge de cabra i bolets. Ei, una passada la combinació.

image

image

Totes les burgers van acompanyades d’una bona ració de patates fregides i es pot triar si es vol amb carn de bou o vedella (nosaltres vam provar-ne una de cada). La qualitat dels productes és bastant bona. Ah! I tenen també una opció veggie!

Quan ja va ser fosc del tot, va ser el moment de provar els seus còctels i gaudir de la música ambient. Vam demanar un mojito i una pinya colada, els dos amb una bona proporció d’alcohol: ni massa, ni massa poc. La pinya colada no era excessivament dolça ni artificial, molt ben aconseguida i fujint del combinat ambafós de molts locals.

Mojito

Pinya colada

Vam trobar que era un lloc ideal on gaudir amb els amics o la parella d’un ambient tranquil i agradable, sota el marc incomparable del skyline barceloní.
Vistes expo hotel

Si voleu visitar la terraceta, la trobareu a dalt de tot de l’Expo Hotel Barcelona, al Carrer Mallorca 1-23.

I per acabar, brindem amb dos chupitos de Sant Francisco!

San Francisco

BON PROFIT!!!

També et pot interessar...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.