Inicio > Restaurant > Ikibana

Ikibana

Reserva taula a BcnRestaurantes.com

Avui toca una d’aquelles entrades que em decep haver de fer. Fa dos setmanes, aprofitant que havíem estat tot el matí fent tràmits amunt i avall, vam voler provar l’Ikibana (hem anat al del Born). Bé, de fet era el segon cop que hi anàvem, però aquest era el primer que ho fèiem en missió oficial «Menja’t Barcelona».

image

Ikibana és un restaurant que fusiona la cuina japonesa i la brasilera, on el resultat són una gran varietat de gustos, aromes i textures aconseguits gràcies a una gran varietat de tècniques culinàries.

Nosaltres vam demanar el menú migdia de 16€, el qual consta de tres plats, postres i beguda. La nostra elecció va ser la següent:

  • Entrants: amanida Shojin Sarada i Sopa Miso. La sopa, en especial, estava molt ben aconseguida.
  • Primers: vam demanar uns Sake Avocado Uramaki (amb salmó, ceba caramel·litzada) i uns altres Uramakis amb plàtan i salsa teriyaki. Els dos ben elaborats i amb l’arròs al punt. La ceba caramel·litzada dels primers els hi donava un toc ben bo.
  • Segons: un Tataki de Salmó molt ben acompanyat amb dues salsetes i un Torino No Carage molt curiós.
  • Postres: un púding a la brasilera i un brownie que, en algunes parts estava un pèl dur.

image

image

image

image

image

image

image

image

El menjar i la seva qualitat estan prou bé, però no he notat un canvi taaaan gran en relació als japos low cost que freqüentem més, com si l’hem notat en altres restaurants com l’Umo; posiblement perquè era un menú de migdia.

Tot i això, si el servei hagués sigut bo, potser hauríem sortit amb un millor gust de boca. En general el que més ens va molestar va ser sentir-nos clients de segona; vam estar més de dues hores per menjar un menú de migdia, i això ja ens va passar la primera vegada. El servei va ser extremadament lent, ens van perdre dos vegades la comanda i, a més a més, tant la terrassa com l’interior estaven mig buits.

El millor? Teníem un parell de taules que menjaven de carta i que coneixien a la que semblava la cap de sala (que a nosaltres ens va ignorar per complet) i l’eficiència amb ells era molt diferent (a ells no se’ls perdia la comanda…), ah! I els detalls també, d’aquí el sentir-nos clients de segona. No us vull avorrir, però per exemple, nosaltres, igual que altres taules, estàvem a la terrassa asseguts en cadires sense coixins i no ens n’han ofert, però als seus coneguts, o clients habituals, sí. Queda lleig, veritat?

Al final conscients de què l’espera que portàvem no era normal, ens han ofert un parell de xupitos, però la veritat això no compensa l’haver-nos sentit desatesos i la lentitud general de tot el servei; només reitera que el nostre malestar no era infundat.

image

No sabem si tornar i veure si a la tercera ja entrem dintre dels coneguts i ens tracten igual de bé, o simplement ignorar el local, ja que pel seu preu (i parlo ja fora de menú) a Barcelona tenim la sort de tenir una gran oferta.

Un últim comentari. No estem enfadats, sinó decebuts, ja que del «famós» Ikibana esperàvem alguna cosa més que un menjar excel·lent. El servei conta, i molt, per això som uns enamorats dels bars de tota la vida on et coneixen, et recomanen i et fan sentir com a casa.

Això es tot per avui, que tingueu una bona setmana! Ens veiem d’aquí poc amb una nova hamburgueseria!

BON PROFIT!!!

Reserva taula a BcnRestaurantes.com

També et pot interessar...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.