Inicio > Restaurant > Ogura

Ogura

Avui volem parlar-vos de l’Ogura, un japonés de carta lliure amb una oferta genial, un sol problema i una recomanació (per vosaltres).

Principalment us posarem imatges perquè fer-vos la boca aigua, però abans deixeu-nos dir que la varietat és boníssima i qualitat són excel·lents si tenim en compte que es un restaurant de carta lliure. Tenen una bona selecció de sushi: uramakis, makis, nigiris i fins i tot gunkans! I a més a més, trobareu una bona selecció de platets calents.

menjat_barcelona_ogura

menjat_barcelona_ogura_1

menjat_barcelona_ogura_2

menjat_barcelona_ogura_3

menjat_barcelona_ogura_4

menjat_barcelona_ogura_5

El menú costa uns 14€ més la beguda, que no estan gens inflades de preu. Els nois del servei, encara que a vegades sembla que no t’entenguin, són súper eficients i et preparen els plats de sushi al moment, al final de la barra on es pot veure.

L’única pega és l’espai vital: el local és molt petit i les taules estan molt juntes. No ho recomanem per grups grans, us sentireu com en una llauna de sardines.

I acabem amb una doble recomanació. A Ogura tenen dos torns molt marcats tan al migdia com per la nit, així que o hi aneu ben aviat, a les 8.30 o ben tardet, a les 10.30 (en el cas de la nit). Nosaltres us recomanem reservar sempre i anar al segon torn, menjareu més tranquils.

Trobareu el petit restaurant al Carrer Nàpols 189, a l’Eixample Dreta, i podreu reservar al 93 164 63 21.

Això és tot per avui, esperem que us hagi agradat i…

BON PROFIT!!!

També et pot interessar...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.