Inicio > Restaurant > Peccato Di Gola

Peccato Di Gola

Quan vam deixar el Gran Hotel La Florida era mig dia, havíem de dinar i a casa no hi havia res. A més a més, teníem mono d’italià. Vam buscar a través de bcnrestaurantes.com quins italians teníem a prop de casa, i el Peccato Di Gola ens va fer molt bona pinta (i el seu descompte del 20% també).

El Peccato Di Gola és un restaurant italià que ofereix el gust de l’autèntica cuina italiana, tenint com a base productes frescos de mercat. La seva carta inclou una oferta senzilla però autèntica, amb una gran varietat de pizzes fetes al forn de llenya i pasta, així com una amplia oferta d’amanides, antipasti, carpaccios o bruschettas.

El restaurant té una terrasseta ben mona de la que podreu gaudir tot l’any, però a part d’estar plena feia molta calor, així que vam decidir refugiar-nos al costat de l’aire acondicionat al seu interior. El loca es estret i allargat, i només entrar et trobes amb el seu forn de llenya on preparen les pizzes de cara al públic. L’espai dedicat als grans menjador és informal i decorat amb bastanta gràcia.

image

No teníem una gana desmesurada, així que ens vam demanar un plat de pasta cadascú. La Natàlia uns raviolis de gambes amb ricotta i jo uns tagliatelle alla Boscaiola, amb salsa de nata, parmesà, mig de bolets al vi blanc. Ah! I de postres vam demanar una panacotta, també boníssima.

image

image

image

La pasta estava molt bona, amb quantitats generoses de salsa i cuinada al punt òptim. El servei va ser molt amable i eficient i tot ens va sortir per tan sols 26€ entre els dos, incloent’hi la beguda i els cafès.

Nosaltres hi tornarem aviat, i si vosaltres els voleu conèixer els trobareu a l’Avinguda Paral·lel 163 i podreu reservar al 930 082 673.

BON PROFIT!!!

També et pot interessar...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *