Inicio > Restaurant > UberEats, el teu dinar/sopar en menys de 10 minuts

UberEats, el teu dinar/sopar en menys de 10 minuts

Els que em coneixen una mica saben com en flipa el món on-line i que, en conseqüència, sempre estic buscant noves APPS que solucionin les meves manies, m’ajudin en la meva vida professional o a gaudir més dels meus hobbies; això si, sense arribar a aquell punt malaltís-obsessiu.

I tot i això, estic per sota de la mitja espanyola en nombre d’APPS descarregades al meu Smartphone, ja que en aquests temes sóc exigent, molt exigent, i perquè una APP em satisfaci ha de ser ben completa.

Doncs bé, després de veure mil i una APPS per demanar menjar, per fi n’he trobat una que ens convens als dos, i molt: UberEATS.

image

Uber, la controvertida APP de taxis que tants mals de cap ha tingut a Espanya, ha obert una nova línia de negoci a Barcelona: ara els seus taxistes reparteixen menjar.

Per qué ens xifla?

  • Perquè és molt fàcil d’utilitzar: entres a la APP, mires l’oferta, selecciones el que et ve de gust i truques al teu taxista!
  • Perquè l’oferta és clara. Sempre tens entre 2 i 3 opcions diferents per demanar, de manera que no t’has de perdre entre milers de llocs buscant que vols.
  • Perquè l’oferta varia dia a dia i també del dinar al sopar.
  • Perquè són súper ràpids, de fet, es comprometen a arribar en menys de 10 minuts. La primera vegada van tardar 6 minuts, la segona 4 i la tercera 3!
  •  Perquè siguis on siguis ells t’ho porten. Amb amics, amb la parella, des de la Barceloneta o des de Montjuïc. Ells et localitzen i ventén volant a trobar-te.
  • Perquè el menjar està molt bo, almenys tot el que hem provat.
  • Perquè els preus són excel·lents.
  • Pel seu horari tan ampli. Els dinars són de 12.30 a 15.30 i els sopars de 20.00 a 23.00.

image

Què millorar?

  • Hi va haver un dia que no aconseguíem agafar cap taxista.
  • Per ara només està disponible a Barcelona ciutat, si esteu fora no us servirà.

Ja sabeu que nosaltres som molt de menjar japonès, així que no espereu una gran originalitat en les nostres eleccions.

El primer dia estàvem molt golafres i amb 0 ganes de cuinar, així que vam demanar una bandeja de sushi per cadascú.

imageLa bandeja era de Kaori Sushi Torei i constava de 12 peces, totes elaborades amb tonyina. L’arròs estava ben aconseguit, gens passat, i el peix estava bé, tenint en compte que ja devia portar una estona donant voltes al cotxe.

El segon dia va ser el nostre únic fracàs. Un divendres a l’hora de dinar vam voler demanar un pulled pork de Chivou’s i no ens va ser possible 🙁

El tercer dia vam demanar uns fideus a de Wok Show, bonííííssims. Eren picants i amb una bona ració de carn i verduretes. Hi havia xixa de veritat i… estaven calents!

image

I encara hi va haver un quart dia! Vam seguir les nostres costums i vam demanar el nostre sushi estimat, però aquest cop una miqueta més especial. Teníem uns gunkans amb pico de gallo boníssims i uns uramakis de tomàquets secs amb mozzarella espectaculars.

image image image

Si us ha agradat i voleu provar, podeu fer servir el meu codi natalias185ue i tindreu 12€ de regal per la vostra primera carrera.

Com introduir-lo?

Mentre us estigueu registrant veureu que us sortirà l’opció d’afegir un codi promocional, aquest és el moment de posar-lo! Tot en minúscules i juntet.

Esperem que us hagi agradat l’entrada i …

BON PROFIT !!!

També et pot interessar...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *