Inicio > Restaurant > La Oval

La Oval

No és la primera vegada que us parlem de La Oval, ja ho vam fer al nostre rànquing sobre les 5 millors hamburgueses gourmet de Barcelona. Creiem que com a integrants del rànquing es mereixen una entrada per ells solets.

A la Oval ofereixen una gran varietat d’hamburgueses, i és que el client és el xef que s’encarrega de confeccionar la seva burger preferida. Tenen 4 tipus de carn (entre les que n’hi ha de bou i de vedella de Nebraska), 4 tipus de pa (un sense gluten, apte per celíacs), més de 10 formatges i uns 25 ingredients i vàries salses per fer les combinacions més gustoses. Tots els ingredients i carns són frescos i ofereixen una carta de vins i cerveses artesanes prou interessants.

Nosaltres hi vam anar en família i les combinacions van ser totalment diferents, amb la DO pròpia de cadascú. Amb carn de vedella, bou o pollastre, amb alvocat, salmó, ceba, Brie o enciam, i vinagretes ben variades i súper bones.

image image image image image

També ens vam demanar dos acompanyants, uns nachos i unes patates fregides amb formatge fos. De viiiiici. I… vam menjar un pastís de formatge i un de pastanaga per postres fantàstics.

image image

De preu va ser bastant correcte. Va costar uns 15€ per cap, tenint en compte que va beure 2-3 begudes cadascú, els acompanyaments i alguns postres.

Si us agrada la idea de convertir-vos en xef per un dia, podreu trobar la hamburgueseria al Carrer Aragó 199 de Barcelona.

BON PROFIT!!!

També et pot interessar...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.