Inicio > Restaurant > Davita Market

Davita Market

Aquest mateix dimarts vam aparèixer per Davita Market, un nou concepte de restaurant que ens va emocionar i tan sols porta 5 mesos obert!

Davita Market no és un restaurant qualsevol, és un mercat de cuina italiana. El local té vàries parades diferents: una de tapes i embotits italians, una de begudes, una d’antipasti, una de postres i, no podien faltar, una de pasta i una de pizzes. La gràcia és que tu vas a la paradeta que t’interessa, esculls el que vols de la carta i t’ho preparen tot al moment i davant teu. Fins i tot, la salsa de la pasta!

image

Què és el que més ens va sorprendre?

  • La qualitat dels productes que utilitzen.
  • Qué al Davita cadascú va al seu ritme. Vols menjar ràpid al migdia? Perfecte. Vols un sopar llarg i tranquil? Perfecte. Un trobada amb un gran grup d’amics? Perfecte.
  • Que t’ho preparen al moment i veus exactament com ho fan. Tot i això, pels plats que tarden més com els entrants i les pizzes tenen un sistema que t’avisa un cop està llest.
  • Que són molt ràpids, el que tarden més són les pizzes pel temps de cocció que necessiten. No tardaran mai més de 10 minuts.
  • El sistema de pagament també és ideal, sobretot per grups. Al entrar donen una targeta a cadascú i al final o s’ajunta la conta o cadascú paga el seu. Fins i tot, si sou el típic amic enrotllat podeu convidar a la beguda a tots els vostres amics de manera automática!
  • Per dinar no tenen menú, però és una opció recomanable per prendre una amanida o pasta de forma ràpida, molt econòmica  i deliciosa.

Vaig a deixar-me de rotllos i us poso les imatges que és el que esteu esperant… Tots els productes que fan servir són frescos i de qualitat, i això es nota amb el resultat dels plats. Ens va agradar tot moltíssim.
El primer va ser un entrant, una tapeta per anar començant. Un caneló fet amb carn de vedella per fora.
image
Després va ser el torn d’una amanida amb tomàquet, síndria, mango i mozzarella de búfala. Estava molt ben amanida, amb trocets de menta que li donaven un toc molt refrescant.

image

Vam seguir amb Flores de bresaola della Valtellina, un carpaccio de vedella curada bresaola della Valtellina, amb Parmigiano Reggiano i ruca. Hi havia una quantitat generosa i ben presentada. De tast? Ens va deixar sense paraules…

image

I llavors ens en vam anar als clàssics. Primer uns espaguetis a la carbonara fets a la manera tradicional, amb ou, i trocets de salmó. La salsa ens la van preparar al mateix moment i el resultat va ser espectacular.

image

Vam acabar amb un risotto d’espàrrecs marge (trigueros) que ens va encantar.

image

I en aquell moment ens vam dirigir a la paradeta de les postres i no vam saber que triar de la bona pinta que tenia tot. Així que ens vam deixar aconsellar per la noia d’aquesta parada: un Tiramisú de maduixa deliciós i un pastís de formatge amb gelat de mango, una combinació perfecta.

image

image

image

Deixeu-me dir que els gelats són artesanals i la majoria de postres elaborats per ells.

El Roger ho va acompanyar tot amb cervesa Heinekel sense pasteuritzar i sense gas, ideal perquè no se t’infli la panxa; només hi ha 4 locals a Barcelona que ho ofereixin. Jo vaig optar per una copeta de vi italià negre primer i un blanc Berdejo després; hem de dir que compten amb una bona carta de vins italians, amb un número prou bo de referències que complementen amb una selecció bastant diversa de vins amb DO espanyola.

Doncs bé, el servei també va ser de 10. Ens van recomanar combinacions, i eren molt atents i eficients. Ens van fer sentir com a casa. Gràcies!

La decoració és molt cuidada i compten amb diferents espais, alguns amb taules altes i tamborets i d’altres amb taules i cadires baixes. Tots els mobles són diferents i ben curiosos i, tot i que hi ha lloc per bastanta gent, l’amplitud del local fa que no et sentis gens estret.

image

image

image

image

L’ambient és ideal per un munt de situacions, des d’un soparet especial en parella, fins a trobades familiars o d’amics. El dinamisme del local fa que sigui ideal per tores les ocasions.

La relació qualitat-preu la considerem perfecta. Tot el que vam menjar, amb begudes i cafès inclosos costava uns 55€.
Feia temps que no sortíem tan eufòrics d’un restaurant. El concepte, l’atenció, la qualitat, la preparació, la decoració, la carta, el preu,… Del Davita Market tot ens va agradar.

Si us ha agradat, que això esperem, el trobareu al carrer Rosseló 231.

 

BON PROFIT!!!

També et pot interessar...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.