Inicio > Restaurant > MasQMenos

MasQMenos

Hi ha moments que necessites desconnectar. Tots sabem que una copeta de vi unes tapetes ho curen tot: el cansament, un desamor, una ressaca,… El que faci falta. Nosaltres, per deixar de banda el cansament, vam decidir provar a MasQMenos, una cadena de restaurants de tapes, que segur que heu vist per algun raconet de Barcelona.

image

MasQMenos és una cadena de restaurants especialitzats en ibèrics i vins, que fa poc han afegit a la seva carta una interessant proposta de tapes de cuina tradicional, com braves, croquetes o ensaladilla.

Començo amb sinceritat. Som bastant reticents al tema «cadenes» i més quan estan en llocs turístics. Però, com ja hem fet durant un any al blog, hem estat desmuntant mites i aquest m’he sigut un més.

La decoració del local és molt acollidora, moderna i aMb una clara referència a les bodegues tradicionals.

L’atenció va ser molt correcte. El servei era amable i eficient i el ritme de sortida de les diferents tapes va ser el que tocava. No és un lloc on busquis uns gran rapidesa, és un local per gaudir del bon menjar i de la bona companyia.

He deixat pel final el millor, el menjar. Vam començar la nit amb dos copetes de vi negre i les nostres estimades braves. Les patates estaven al punt, tallades a una bona mida i ben fregides; la salsa era picantona, com ens agrada, i ben bona.

image

image

Després va ser el torn d’una bona coca amb anxoves del Cantàbric i tomàquet que estava prou ben aconseguida. La massa de la coca era el punt clau: aguantava el pes dels ingredients i no es desfeia, però no es menjava el gust de què l’acompanyava.

image

Vam seguir amb un formatge cusar amb oli de luxe i unes croquetes de bacallà que tenien un arrebossat de 10: molt cruixent de fora i gens passades de dins.

image

image

Vam acabar la part salada amb una coca amb formatge fos, pernil salat i ruca. Ideal, el pernil estava molt bo.

image

De postres vam prendre un iogurt amb melmelada de fruits vermells i un pastís de pastanaga.

image

image

La cuina que ofereixen és humil i sense grans complicacions, però amb un resultat prou bo; és un loval on provar bones tapes tradicionals de tota la vida. Per 20€ per cap amb cafè i vi, creiem que és una opció molt adient.

Si voleu desconnectar i fer unes copetes de vi acompanyades d’unes tapetes, nosaltres vam anar al local que tenen a Rambla Catalunya 46, un dels seus locals propis (no franquiciat). Tot i estar en ple centre turístic i haver-hi bastanta gent quan hi vam anar, la sensació no va ser gens agoviant i vam sopar ben tranquils.

Això és tot per avui, esperem que us hagi agradat i…

BON PROFIT!!!

També et pot interessar...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.