Inicio > Restaurant > L’hamburguesa de La Mercé, Hard Rock Cafe Barcelona

L’hamburguesa de La Mercé, Hard Rock Cafe Barcelona

Ja sabeu que des del primer dia que vam anar a Hard Rock Cafe Barcelona vam convertir-nos ens els seus fans. Per tant, quan vam sAbel que havien tret l’hamburguesa de La Mercè, vam decidir que no ens ho volíem perdre; i mira que anàvem ben fartets de tot el que vam provar al BCNDegusta!

image

AMb motiu de la festa major de Barcelona, el Hard Rock Cafe Barcelona va dipositar tota la seva confiança en el seu xef, Jordi Conesa, per elaborar una burger gourmet pensada en clau local per celebrar les dates de l’any més destacades i festives de la ciutat comtal.

Conesa busca adaptar les receptes típiques de la cuina tradicional catalana a l’oferta de Hard Rock Cafe Barcelona. El resultat és una hamburguesa gourmet a base d’escalivada, romesco casolà i productes de proximitat, com el formatge de cabra de la Garrotxa, tenint com a resultat un concepte molt local i perfecte per una celebració tan emblemàtica com La Mercè 2015.

image

La Burger de La Mercè, que costava 16’95€, constava de: dues hamburgueses de 113 grams de carn de vedella angus negre, servides sobre un pa de brioix amb escarola frissé, formatge de cabre de la Garrotxa, pebrots grocs i vermells escalivats i salsa de romesco casolana. Es serveix amb patates artesanes tallades a grills i servides amb la genuïna salsa d’allioli.

El Roger, molt fan de l’allioli, va aprofitar per posar-se’n també a la hamburguesa.

Valoració? La combinació ens sembla molt encertada, els pebrots escalivats hi queden de luxe i la carn era boníssima. Ah! I l’allioli potent, com toca.

Ens acomiadem d’aquesta entrada tan breu deixant-vos els links del blog on parlem del Hard Rock Cafe Barcelona: un, dos, tresquatre i cinc.

BON PROFIT!!!

També et pot interessar...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.