Inicio > Restaurant > Chicha Limoná

Chicha Limoná

Crec que hem de començar demanant perdó per aquest buit de contingut durant les últimes dues setmanes… Però com a tots ens ha passat, hem tingut setmanes plenes de treball a la feina i no hem pogut dedicar-nos a vosaltres…Però eh! Ja estem de tornada i amb molta força!

Avui us parlarem del Chicha Limoná un local on vam anar a fer el vermut fa un parell de setmanes i ja estem pensant quan hi tornarem.

image

image

El Chicha Limoná va obrir les seves portes el 4 de juny, quan els seus dos socis, procedents de mons totalment diferents, van decidir dedicar-se a allò que els apassionava.

Chicha Limoná són dos espais amb dos ofertes diferents: un restaurant i una pastisseria.

El Chicha és la nit, amb menjar més canyero, amb vins, vermuts, tapes i llaunes com a protagonistes. Ei! Que també podeu anar-hi al migdia a fer el vermut. La seva decoració està inspirada en Portugal, i té aires molt Mediterranis, amb sanefes blaves que formes peixets que et fan sentir a prop del mar.

Limoná és el dia, una pastisseria on esmorzar, berenar o dinar en un ambient molt orgànic on la decoració està basada en la fusta. Hi trobareu tot tipus de pa, pizzes, pastissos i, súper important, uns cafès i tès impresionants.

Dintre de l’oferta del Chicha compten amb 11 vermuts diferents i una bona selecció de vins ecològics i cerveses artesanals. A més a més, tots els productes que fan servir són de proximitat i són escollits amb molt de carinyu. També els caracteritzen les llaunes, les quals es poden comprar al mateix Chicha i són una part important de les seves creacions, procurant incorporar-ne sempre alguna als seus plats. Tenen les típiques Espinaler i algunes referències de Portugal.

La seva carta s’adapta segons l’època de l’any, però nosaltres vam provar el que acabaran sent un dels seus plats mítics. Un Chicha Mix, fet amb patates Rubio, pico de gallo i musclos, sembla simple, però és ideal i original per acompanyar un bon vermut o una cerveseta de les que tenen. En el nostre cas, per beure no podia faltar un vermutet; aquesta vegada va ser un Nordessia, un vermut gallec.

L’estada va ser curta, però ens va deixar amb ganes de més. Així que esperem tornar d’aquí poc a provar a fons la seva carta. Ja ens han xivat que és imprescindible que provem les seves croquetes, les braves que fan amb chipote i la cassoleta d’arròs.

Us mantindrem informats de noves visites!

BON PROFIT!!!

També et pot interessar...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.