Inicio > Restaurant > Yours Barcelona, més enllà de les hamburgueses

Yours Barcelona, més enllà de les hamburgueses

Fa una setmaneta vam estar al restaurant on fan les braves que més agraden al Gerard Piqué. Sabeu quin és? Yours Barcelona és el local que té la sort de poder fer aquesta afirmació.

Yours Barcelona va ser primer Your Burg, el primer local de Barcelona on el client creava les seves pròpies hamburgueses. Tot i que això encara segueix sent possible, ara han ampliat la carta i ofereixen una pila de plats, pensants pel seu xef, Juanjo Mestre, dotats de petits detalls que els fan únics.

Sincerament, ens va encantar tot el que vam provar, des de la cervesa, que la fan ells mateixos, fins a tots els plats que ara comentarem. Treballen amb productes de proximitat i qualitat i això es nota en el resultat. Si el producte és bo, es deixa veure.

image

Vam començar per les famoses Braves, fetes amb patata confitada amb greix d’ànec i allioli. Al mateix temps, va arribar el Timbal mallorquí, una delicada massa de full casolana recoberta d’una sobrassada de vici des Llombarts, formatge de Maó i confitura de figues. No us imagineu el bons que estaven els dos plats…

image

Després va ser el torn del Tàrtar de Vedella, que ens va deixar sense paraules. Si ens ho parem a pensar, no tenia masses complicacions, però els detalls ben treballats van fer que el resultat fos excel·lent. Anava acompanya de patates fregides, boníssimes, i d’unes torradetes.

image

Llavors va ser el torn de provar un dels seus plats mítics, una Hamburguesa Natrus, 150gr de carn de vedella sense premsar, amb pa de Viena, un ou ferrat i ketchup casolà (amb un toc picant  boníssim). La carn de vedella que fan servir és Black Angus i de pastura, que alimenten a base del blat de moro.

image

Vam acabar amb unes postres que ens van cridar moltíssim l’atenció, un Gintònic Sòlid. Es tracta d’un granissat de ginebra amb una suau escuma de llimona. L’ideal és agafat una miqueta d’escuma i una miqueta de granissat i, llavors, és quan t’enamores d’aquestes postres. Potser queda una mica alcohòlica aquesta afirmació… però m’és igual, la idea és original, l’execució perfecta i, a més a més de boníssim, digestiu.

image

imageSi els visiteu, trobareu un ambient modern i desenfadat on menjar de puta mare sense deixar-vos una ronyonada. Vam poder conèixer a tots els implicats en el projecte, des del Juanjo Mestre, xef impulsor del projecte, fins a l’Andrea Bonamici, cap de cuina, passant pel mestre patater, Vicent Romel, i el seu cap de sala David Navarro. Va ser un plaer molestar durant un moment a l’equip que va fer possible un gran sopar ;P

També ens va cridar l’atenció que no tenen targetes; la seva targeta és la seva carta, en format revista, la qual et pots emportar a casa, penjar-te-la a la nevera i anar fent boqueta dia a dia fins que decideixes tornar.

image

image

image

I ara segur que us preguntareu, i això quan costa? Ja he avançat abans que tampoc us hi deixareu un ull de la cara, i veureu que nosaltres vam menjar moltíssim. La nostra elecció costava uns 55-60€, però hi podeu menjar perfectament per uns 20-25€ per persona. Una excel·lent relació qualitat-preu.

Si us ha agradat, que esperem que si, els podreu trobar al Carrer Londres 65. Nosaltres tornarem aviat, ja que tenim encara vàries cosetes pendents per provar; per exemple la pasta fresca de l’Andrea que, com a bon italià, ja ens han xivat que la fa boníssima.

BON PROFIT!!!

 

Nom: Yours
Reserves: 936 761 340
Direcció: Carrer Londres 65, Barcelona
Preu mig: 25€
Ens quedem amb… el tàrtar de vedella

 

També et pot interessar...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.