Inicio > Restaurant > Ikibana Paral·lel, canvi total

Ikibana Paral·lel, canvi total

Reserva taula a BcnRestaurantes.com

Fa tot just una setmana vaig canviar de company de menjades i vaig fer cap al Ikibana Paral·lel amb una amiga per comprovar si la mala experiència amb el servei a Ikibana Born havien sigut o dos casualitats o cosa del local. A dia d’avui, podem dir que a Ikibana Paral·lel vam gaudir moltíssim del menjar, del local i del servei.

Com ja us havíem explicat, Ikibana es basen en la cuina clàssica nipona, la qual fusionen amb els sabors típics de brasil per aconseguir experiències úniques. Sempre m‘havia pensat que menjar a Ikibana era tota una experiència i aquesta vegada ho vaig poder viure al 100%. Cada detall del local i del menjar està pensat per estimular-te els sentits: colors, textures, la seva decoració, mosaics, imatges i una selecció musical totalment adient.

Ikibana Paral·lel

Aquesta vegada vam anar-hi de nit i vam menjar de carta. En ella podreu trobar moltes tipus de sashimi, tempures, makis de mil i una varietats i amb combinacions impressionants, sobas originals i gunkans amb textures trencadores i provocacions picants.

Us deixaré la llista de tot el que vam menjar i, a continuació, us deixaré totes les imatges perquè saliveu una miqueta. Avisar-vos que com no sabíem què escollir, vam deixar-nos aconsellar pel cap de sala, qui ens va fer una gran selecció.

  • Edamame, mongetes verdes de soja i sal Maldon, el plat típic amb el que es comença un bon sopar japo.
  • Ceviche de peix blanc macerat amb llima, ceba, cilantro i shichimi. Espectacular, l’heu de provar.
  • Tàrtar de salmó, alvocat macerat en pozu i kizami wasabi. Molt bo i amb una original presentació en un got de còctel.
  • Paralelo Uramaki. Uramakis de foie mi-cuit i xips de plàtan embolicats en foie glassejat i caviar truf. Ens va deixar sense paraules…BRUTAL, un imprescindible.
  • Birimbau Uramaki. Uramakis de llagostins amb tempura, maionesa picant, tobikko, embolicats amb salmó i ceba caramel·litzada. Una combinació molt acertada.
  • Bubaloo. Makis de tonyina temporitzats, amb tàrtar de tonyina, maduixa, palmito i jalapeño per sobre. Em va encantar la idea de posar tàrtar a sobre, fent que les peces fossin semblants a uns gunkans; a part, les maduixes li donaven un toc ideal.
  • Hokkai. Makis temporitzats amb tàrtar de salmó, crema de formatge i salsa tare. Uns altres makis disfrassats de gunkan amb un bon resultat final.
  • Yakitori, brotxetes de pollastre amb ceba tendre a la graella i salsa yakitori, prou ben aconseguides
  • I vam acabar amb uns magnífics Yakisoba, que no ens vam poder acabar i vaig treure per dinar.

Ikibana Paral·lel

Ikibana Paral·lel

Ikibana Paral·lel

Ikibana Paral·lel

Ikibana Paral·lel
Com podeu veure al centre, wasabi de veritat

Ikibana Paral·lel

Tot aquest deliciós menjar, sumat a un ambient espectacular i a una atenció perfecta, surt per una mica més de 50€ per persona. Us preguntareu, ho recomaneu? Doncs sí, recomanem visitar Ikibana Paral·lel i perdre-us entre les seves varietats de sushi amb un bon vinet blanc com acompanyament. Val la pena viure l’experiència.

Que tingueu bon inici de setmana i…

BON PROFIT!!!

Reserva taula a BcnRestaurantes.com

També et pot interessar...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.