Inicio > Restaurant > Sushi & Cake

Sushi & Cake

Teníem pendent visitar Sushi & Cake i la seva original combinació gastronòmica. Ens encanta el japonès, però aquesta vegada buscàvem més qualitat, alguna coseta diferent i no sortir tan plens com per tenir la sensació d’anar rodant com una pilota.

Captura de pantalla 2015-11-18 a les 20.52.28

Ens havien parlat molt bé de Sushi & Cake, un bonic local, ubicat a l’Eixample Esquerra i obert des de l’abril. I què fan? Doncs exactament el que diu el seu nom: cuina japonesa i reposteria.

A la seva carta podreu trobar dos menús, un de 17€, que és el que vam provar nosaltres, i un altre de 16€. Els dos són molt bones opcions, el primer és un pelet més complert, i tots dos inclouen begudes i postres.

Captura de pantalla 2015-11-18 a les 20.50.56

Si pel que sigui no sou de menús, també podreu demanar a carta, on trobareu una varietat molt interessant de makis i uramakis, sopa miso, fideus, una gran varietat de pastissos i dolços, oferta per celíacs i la joia de la corona: el sushirrito, un sushi-burrito. Aquest és una moda a San Francisco, però Sushi & Cake són els únics que ho fan a Barcelona, Espanya i, fins i tot, Europa. Aquesta vegada no el vam provar, però sabeu què? Ja us avanço que ens va encantar la idea i pensem tornar a provar-lo.

El local tampoc és el típic japonès que us imagineu. La seva decoració és molt clareta, amb molta fusta i unes cadires molt colorides fetes amb pachwork que trenquen la neutralitat del lloc, són una passada (a part de còmodes).

Suposo que tota aquesta informació us sembla molt interessant, però voldreu veure com vam gaudir amb la seva oferta gastronòmica. Veureu que la presentació dels plats és minimalista, sense floritures, però molt cuidada; personalment m’agrada bastant aquest estil.

Amb el menú que vam demanar es començava amb una sopa miso per cada persona, un plat de 6 gyozas per compartir i un tàrtar de salmó també per menjar entre els dos. Els tres plats estaven boníssims, però les gyozas us jurem que eren excel·lents: grossetes, amb verdura i carn, bullides però també passades per la planxa, intenses de sabor… UNA PASSADA.

Menja't Barcelona_sushi and cake

Menja't Barcelona_sushi and cake

Menja't Barcelona_sushi and cake

Després va venir el torn del sushi, on cadascú havia d’escollir una varietat i te’n serveixen 8 unitats. Nosaltres vam agafar uns uramakis de foie amb virutes de pernil, boníssims, i uns altres amb llagostí arrebossat, alvocat i maionesa japonesa per sobre, una combinació molt equilibrada i molt ben aconseguida.

Menja't Barcelona_sushi and cake

Menja't Barcelona_sushi and cake

Però com que som uns viciosos, no vam poder estar-nos de provar els nigirs de brie flamejats amb mel i nous. Un vici, vosaltres també us ho haguéssiu afegit… 😉

Menja't Barcelona_sushi and cake

Vam acabar amb els postres: un pastís de formatge NYC i un pastís de pastanaga, els dos molt ben aconseguits, molt gustosos i gens empalagosos.

Menja't Barcelona_sushi and cake

Menja't Barcelona_sushi and cake

En general el menú està genial i considerem que és una molt bona opció per sopar súper bé, amb menjar de qualitat, sense quedar-te arrebotit i a molt bon preu.

Esperem que us hagi agradat l’entrada i…

BON PROFIT!!!

 

També et pot interessar...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.