Inicio > Restaurant > Tornem a Bernie’s Diner

Tornem a Bernie’s Diner

Reserva taula a BcnRestaurantes.com

L’altre dia estàvem revisant el nostre Top V de millors hamburgueses de Barcelona quan vam veure que Bernie’s Diner no hi era. És veritat que les 5 que hi tenim són grans hamburgueses, però ens va venir un record boníssim d’aquest diner americà i hi vam decidir tornar.

IMG_3584

Bernie’s Diner GRill & Bar es troba al vell mig de Via Laietana, on conflueixen treballadors, turistes, curiosos, artistes i gent de totes les ciutats. De fet, els dos hi hem treballat súper aprop durant bastant de temps, i hi hem passat moltíssimes vegades per davant.

11075033_882531358455240_3336957521063333256_o

Aquest restaurant americà recupera l’encant dels vells temps, amb una cuina simple però cuidada i realitzada amb productes de primera qualitat. Cuinen de forma casolana, sense presses, i posant tot l’esforç en la preparació; i és per això que no són un fast food.

El Bernie’s Grill és el cor de la seva cuina, permetent-los-hi oferir fantàstiques hamburgueses gourmet preparades a la brasa. Sabeu que és el millor? Que la seva graella sempre està en acció, així no posen un horari la gana.

Sempre utilitzen productes frescos del dia. La carn que fan servir per la seva brasa, el Bernie’s Grill, és D.O. Girona, i les hamburgueses les elaboren diàriament amb carn 100% de bou amb certificació “Eusko Label” que garanteix el seu origen i alimentació basada en farratges naturals.

La primera vegada que hi vam anar vam decidir començar amb els seus Nachos Mexicans, que són una passada (us deixaré la imatge també). Aquesta vegada vam decidir variar i vam optar per uns Mozzarella Sticks, uns palets de mozzarella arrebossats al estil Bernie’s, molt saborosos; sabeu com m’encanta mossegar-los i que caigui el formatge fos…? A més a més, anàven acompanyat d’una salseta de mostassa.

menjat-barcelona_bernies-diners_2

IMG_3586

I ara ve la part més viciosa de totes. Vam començar amb un T-Bone Steak, 350grs de vedella, ben tendre i gustosa feta al Bernie’s Grill i acompanyada amb una miqueta de verdureta a la brasa i patates fregides.

IMG_3589

I no podia faltar una súper hamburguesa. Nosaltres que som atrevits i ens agraden els reptes, ens vam sentir atrets pel Bernie’s Challenge 400grs. Però no consideraria un gran repte haver-nos de menjar una hamburguesa tan bona, que constava de dos hamburgueses de 200 grams poc fetes (com més ens agraden), amb formatge cheedar fos, tomàquet, enciam, ceba confitada i salsa especial.

De debó esteu dubtant de si vam aconseguir o no el repte d’acabar-nos-la ? Clar que sí!

IMG_3594

IMG_3598

Pinta bé, veritat? Doncs tot i que estàvem molt plens vam fer-nos un foradet per compartir un altre plat típic dels diners americans, un Milkshake. En aquest cas vam optar per batut de pastís de formatge amb maduixa, boníssim.

IMG_3599

Gaudir com vam gaudir nosaltres de la cuina americana preparada amb productes de qualitat i un mimo impressionant us sortirà per uns 20€ per persona, fins i tot menys si escolliu només hamburgueses.

Per nosaltres, aquest és un lloc ideal per trobar-te amb amics, menjar bé, prendre un cafè, sopar o beure un bon cocktail a qualsevol hora, gaudint sempre dels sabors de la cuina tradicional i d’un ambient distés.

11045314_882531518455224_8047795581152395271_o

11070095_882531495121893_8036901541638052850_o

Mentre nosaltres acabem de reflexionar si Bernie’s Diner es mereix un lloc al nostre Top V de millors hamburgueses gourmet (amb la conseqüent caiguda d’un altre local), podeu provar l’autèntica cuina americana amb un toc de Barcelona a la Via Laietana 20, davant de la sortida del metro Jaume I. Ah! I si hi aneu, podeu ajudar-nos a prendre a decisió.

Això és tot per avui. Ens tornem a veure aviat i…

BON PROFIT!!!

Reserva taula a BcnRestaurantes.com

També et pot interessar...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.