Inicio > Restaurant > NUT Gastrobar

NUT Gastrobar

Coneixeu NUT Gastrobar? Sincerament a nosaltres ens feia peresa moure’ns fins al Guinardó, però us podem assegurar que va valdre la pena.

11009110_920434107976951_8015309671203002899_n

Per Instagram us vam fer un petit avançament de la nostra experiència, però ara us ho completarem!

Carles Fernández dirigeix la cuina de NUT, que ofereix una experiència gastronòmica basada en la cuina de mercat, amb primeres matèries de qualitat i fresques.

Trobareu una carta plena de platets de mediterranis -alguns amb tocs asiàtics-, tots plens d’una excel·lent qualitat i execució. A més a més, tot i que pel nom us semblaran les típiques tapes de molts bars de moda, veureu que realment tots tenen el seu toc peculiar.

Estem acostumats a que els restaurants on anem últimament ens donen raccions petites, fent que haguem de demanar molts plats per quedar-nos plens. Aquí no. Vam compartir tres tapetes i uns postres i vam quedar més que satisfets. Ah! i això es nota en el preu.

Per seguir la tradició del blog, havíem de provar les seves Patates Braves, que tot i que picaven poquet, tenien un toc personal molt interessant.

IMG_2671

Després va ser el torn del seu Tataki de tonyina, uns daus de tonyina enrotllats amb alga nori, temporitzats i presentats amb brots de soja. Una versió curiosa d’un plat pel qual estan apostant molts restaurants. Per nosaltres el millor del que vam provar.

IMG_2672

Vam acabar amb el seu Pop a la brasa amb base d’Hummus. El pop a la brasa comença a ser un altre plat recorrent a molts locals, però aquí estava molt ben aconseguit. Estava molt tendre i la combinació amb l’hummus molt encertada. 100% recomanable.

IMG_3573

Vam acabar amb un CheeseCake amb fruites de la passió presentat de manera ben peculiar. Estava servit en un got, a la base hi havia una mousse de fruites de la passió, el pastís en si era cremós  i la part superior hi havia galetes trossejades. Excel·lent.

IMG_2678

Sopar aquí us costarà al voltant dels 20-25€ per cap, una relació qualitat-preu excel·lent que demostra que és possible tenir un sopar de luxe en família o amics sense deixar-te un ronyó.

Així que si viviu per la zona, no teniu excusa per no apropar-vos a aquest encantador restaurant. I si sou d’un altre barri tampoc, que amb el metro us hi plantareu en menys de 30 minuts; us ben assegurem que val la pena!

Els trobareu al Carrer d’Olesa 4 de Barcelona, entre La Sagrera i el Guinardó.

Esperem que comenceu bé la setmana i…

BON PROFIT!!!

També et pot interessar...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.