Inicio > Restaurant > Meatpacking Bistro amb Stampydoo

Meatpacking Bistro amb Stampydoo

Sembla mentida que enmig de tants excessos ens vingués de gust anar a un restaurant novaiorquès, però ho vam fer; vam anar a Meatpacking Bistro i, no només això, a més a més vam menjar com si fes segles que hagués passat l’últim Nadal.

Ja us avisem que no només vam conèixer un restaurant on segur que tornarem, sinó que a més a més vam descobrir una aplicació que ens ha agradat moltíssim, Stampydoo. És una APP que premia a aquells clients fidels que repeteixen als seus locals preferits.

logo

El restaurant

Meatpacking és un bistró d’inspiració novaiorquesa on podreu trobar una fantàstica selecció de plats típics de Nova York, tan si voleu gaudir d’un brunch, un dinar o un sopar.

Cuiden molt els ingredients utilitzats i els plats servits. Tot ho fan ells íntegra i diàriament, tots els productes són Km0 i la carn (que és una passada), està sense hormonar i de traçabilitat demostrada. El seu lema? Fresh food made today.

IMG_4168

El local, decorat per Lázaro Rosa Violán, desprèn l’esperit dels bistró de Nova York per tots els seus racons. A Meatpacking trobem tres espais ben diferenciats: el bistró, ampli i informal (on vam estar nosaltres), el liquor bar, més íntim i al qual tenim pendent deixar-nos caure aviat, i la terrassa, ben colorida i ideal per prendre una canya o una copa de vi prenent el sol.

IMG_4170

IMG_4169

La nostra experiència

Vam arribar al local i, després d’enamorar-nos de la seva magnífica decoració, vam asseure’ns a la nostra tauleta. I mireu quina sorpresa! Teníem un cartellet personalitzat que ens donava la benvinguda, un detall que pot semblar tontet mirat fredament, però que fa molta gràcia trobar-te’l.

IMG_4167

Vam començar amb uns Dady’s Nachos, com a ells els agrada (i a nosaltres també), amb molt de tot: formatge fos, jalapeños, olives, formatge crema,… Una delícia només apta pels més golafres i valents de cada casa

IMG_4186 (1)

Llavors vam creure convenient suavitzar una miqueta el tema i vam escollir una Goat cheese & Salmon Salad, una amanida de tataki de salmó, tomàquet cor de bou, formatge de cabra a la planxa i una vinagreta de mel i vinagre de Mòdena. Molt sa, però boníssim.

IMG_4183

Amb els segons vam deixar-nos de manies i ens vam fotre les botes. Primer, va ser el torn de les Barbecue Baby Ribs, un costellam de porc baby cuinat a baixa temperatura i amb salsa barbacoa. La carn estava molt, molt tendre i es desfeia a la boca.

IMG_4191

Per acabar aquest pecat de sopar, vam escollir la Burger “Mola un huevo”, i tant que molava! Es tractava d’una hamburguesa al plat, amb una bona ració de foie a la planxa, un ou a baixa temperatura i oli de trufa. Teniu enveja eh? Doncs correu a demanar-la! La carn era una absoluta passada.

IMG_4195

Veient l’èxit de tot el que havíem provat, vam decidir provar dos postres. Un de suavet, ideal per compensar els excessos anteriors, un Iogurt orgànic amb fruites de temporada. Després vam escollir Oreos Cheesecake, un crumble de Oreos amb una suau crema de formatge; una deliciosa bomba que no podia faltar en aquest magnífic sopar.

 IMG_4216

IMG_4215 (1)

A més a més, a Metpacking Bistro no només el menjar és excel·lent, el servei també va ser de 10: ràpid, eficient i amable.

Ens veiem aviat? Segur!

 

Stampydoo

Com us hem explicat al principi vam anar-hi amb una APP que ens va molar bastant: Stampydoo. Aquesta aplicació replica les típiques targetes de fidelització de “compra 5 pollastres i et regalem el 6é”, amb la diferència que ho tens tot al teu smartphone.

Al arribar vam fer el check ina Meatpacking, vam veure quines ofertes tenien i al marxar vam demanar als cambrers que ens validesin la que més ens interessava. Així, a mida que hi tornem anirem acomulant stampys i fins que tinguem algun detallet gratuït 😀

Per què ens agrada? Perquè…

  • … si estàs al mig de Barcelona i vols trobar un stampy restaurant (o el que et vingui de gust, com un spa) a prop teu, pots fer-ho.
  • … d’una vegada surt una APP que no només serveix per menjar, fidelitza als clients. Així premies a aquells assidus al teu local
  • … és molt fàcil d’utilitzar. Fas el checking, selecciones l’oferta que més t’agrada i el restaurant t’ho valida.

IMG_3092

Us diria que després dels excessos del Nadal estarem un temps menjant verduretes, sense deixar-nos caure per cap restaurant, menjant peixet blanc a la planxa i molts blablabla. Però ja us avancem que no; seguirem anant de restaurant el que puguem, perquè els vicis són vicis i amb això som dèbils, però també intentarem menjar sa durant la setmana, podreu veure-ho a les nostres xarxes socials: Facebook, Twitter i Instagram.

Això és tot per avui…

BON PROFIT!!!

Meatpacking Bistro

  • Direcció: Travessera de Gràcia 50 – 52, Barcelona
  • Telèfon: 932 008 908
  • Mail: [email protected]
  • Web: http://www.meatpackingbistro.com/

També et pot interessar...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.