Inicio > Esdeveniments Gastronòmics > Descobrim Moritz Beer Lab

Descobrim Moritz Beer Lab

Sabíeu que sota de la mateixa Fàbrica Mortiz fan la seva pròpia cervesa? Nosaltres ho vam descobrir fa unes setmanes, en una visita molt interessant al Mortiz Beer Lab.

Primer, vam descobrir tot el procés de l’elaboració de cervesa, el qual realitzen allí mateix. El funcionament de la micro cerveseria Moritz reprodueix els processos productius industrials exceptuant-ne la pasteuritzacio?, aconseguint aixi? una cervesa fresca i plena d’aromes vola?tils.

MoritzBeerLab_2

MoritzBeerLab_9

Amb el 60é aniversari, han volgut presentar el Moritz Beer Lab, un projecte pensat per fomentar la innovació i l’experimentació en el món de la cervesa que tant d’interès està despertant els darrers mesos entre el públic general. El Moritz Beer Lab presentarà diferents especialitats de cervesa al llarg de l’any, desenvolupant noves modalitats, com ara cervesa sense filtrar, cervesa de blat, cervesa d’alta fermentació tipus Ale o cerveses aromatitzades amb espècies naturals.

Cada nova especialitat es fabricarà durant un període limitat de temps i en exclusiva a la Fàbrica Moritz Barcelona, i només es podrà tastar a la seva cerveseria o comprar-la per emportar a la M-Store, la botiga que hi ha al mateix recinte.

MoritzBeerLab_8

Nosaltres vam poder realitzar una petita cata de tres de les seves cerveses, entre les que es trobava la Moritz Red IPA, la seva última creació.

Us expliquem el tast?

  • Vam començar amb la Mortiz fresca, la que tots hem provar alguna vegada. Veureu que té un daurat pàl·lid, amb escuma abundant; el gust és suau i agradable, molt fàcil de beure.
  • El segon torn va ser per la seva Moritz Èpidor Fresca, una cervesa caracteritzada per un color únic, un to taronjós i un gust marcat per les maltes caramel i petits tocs afruitats.
  • I finalment, vam provar la fantàstica Moritz Red IPA, una Indian Pale Ale, una cervesa torrada amb tocs rubí, escuma densa i generosa. En gust hi trobareu notes herbàcies, afruitades de poma, fruits secs i un toc de cafè.

Sabríeu dir-nos quina és quina?

IMG_5407

Per si tot això no fos suficient, vam emportar-nos un super kit cerveser D.O. #MoritzBeerLab cap a casa.

IMG_5408

¿Preparats per provar l’aposta per la cervesa artesana de Moritz? Ho recomanem al 100%!

BON PROFIT!!!

També et pot interessar...

(1) Comentario

  1. Bistrot de Vins Moritz Barcelona | Menjat Barcelona

    […] de Vins es trobar a la part baixa de La Fàbrica Moritz, al costat del restaurant Louis 1856 i del Moritz Beer Lab. La paret i els arcs de pedra donen a l’espai un encant especial, però l’originalitat […]

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.