Inicio > Restaurant > Bananas: el brunch amb més estil de Barcelona

Bananas: el brunch amb més estil de Barcelona

Si sou fans dels brunch teniu una cita ineludible: 3 d’abril al Bananas a partir de les 11.

Fa una mica més d’un any vam estar a la inauguració d’aquest restaurant i des de llavors no hem deixat de sentir mil i una històries d’ell, i és Bananas… ha arribat trepitjant fort! La última novetat són els seus bruch, als que vam acudir fa unes setmanes.

Després de gaudir d’un brunch que va acabar sent pràcticament un berenar (sortíem d’allí a les 16.30 passades), podem dir que han arribat per quedar-se. Cada primer diumenge de mes podreu provar la seva varietat de plats, que adaptaran segons la temporada. Això sí, a la carta sempre hi trobareu els essencials com el ous Benedict, els rancheros i a l’estil English breackfast, la seva Meatball Sandwich, bagels de salmó amb formatge i alvocat, o el Bananas Chicken, el seu particular Club Sandwich de pollastre, que vam provar i podem afirmar que està boníssim!

Òbviament també trobareu bones begudes, des de gerres de Mimosa i Bellini a copes de cava, gintònics o el seu especial Bloody Mary. I postres típiques, com pancakes o brownies de vici!

Us deixem imatges del nostre pas i esperem trobar-vos en aquest sonat i tropical local el proper 3 d’abril!

Foto 6-3-16 14 01 47

Foto 6-3-16 13 14 20 Foto 6-3-16 13 15 54  Foto 6-3-16 14 18 56 Foto 6-3-16 14 20 11

 

BON PROFIT!

També et pot interessar...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.