Inicio > Restaurant > Restaurant Nobuko Barcelona

Restaurant Nobuko Barcelona

Cuina japonesa amb tocs mediterranis made in Barcelona

De tant en tant va bé desconnectar i disfrutar d’un petit caprici a base d’arròs, soja, alga nori i salmó.

El restaurant Nobuko Sushi & Cocktail Bar, que va obrir les seves portes fa pocs mesos, amb la intenció de fusionar la gastronomia japonesa amb la sobretaula Mediterrània, pot ser una bona opció.

image

L’entrada al restaurant és un avanç del que serà tota la nit. Et rep una cuina a vista on els cuiners preparen amb tota la cura i atenció del món els seus millors plats i el sushi més atrevit. Acaba essent un aparador de sushi de luxe que fa que et piqui el gusanillo des del mateix Carrer Tuset.

Un cop dintre apareix un ambient animat, deixant endarrere els restaurants japonesos tranquils, zens i amb certs aires espirituals. Aquí es respira l’ambient modern típic de la capital catalana, amb tocs de sofisticació i elegància a base d’una decoració sòbria on predominen el negre, el blanc i el vermell. Us agrada sopar a l’aire lliure? No patiu, també tenen una terrassa perfectament equipada per gaudir-la tot l’any.

La carta de Nobuko combina la cuina japonesa amb la Mediterrània, i les tècniques de preparació més tradicionals amb aquelles més modernes i innovadores. Més enllà d’una variada oferta de sushi, elaborada amb productes de primera qualitat, no falten altres especialitats nipones com les tempures, les gyozas, woks o els fideus Yakisoba. A més a més, fan petites mencions a altres cultures culinàries, com a la peruana amb un ceviche de corbina, o els fingers de tonyina amb salsa teriyaki, un plat amb un bon regust mediterrani.

Si sou curiosos, us agradaran els Tacos de salmó i tonyina amb guacamole. El taco de salmó es combina amb poma i sèsam i el de tonyina amb mango i brots de soja. A la primera mossegada, disfrutareu d’un tortita ben cruixent i de l’explosió de la qualitat dels productes utilitzats. Sens dubte un plat ben fresc, ideal per aquests dies en els que comença a fer ja caloreta.
image

Els Fingers de tonyina són un vici: cruixents, amb la carn poc feta, potenciant al màxim el gust de la tonyina. Venen acompanyats de dos salsetes: un pesto d’estragó i una salsa d’ostres amb maionesa; aquesta segona fa que et trobis amb una combinació perfecte.
image

image

El desplegament de sushi va ser excepcional, de cine, un pecat capital en tots els sentits. El toc picant de la tonyina junt amb el tobiko negre dels Uramakis Spicy Tuna era excepcional; la combinació del foie amb l’anguila et feia tocar el cel amb els Futomakis de Foie; i els Hot Rolls Crunchy Salmon van ser la millor elecció de la nit: un maki de salmó cruixent a la base amb un tàrtar de salmó a la part superior, dos contrastos que combinats casi fan saltar la llagrimeta.
image

image

image

image

No vam menjar postres, perquè volíem recordar el magnífic Tataki de tonyina. Un plat ple de colors, sense grans combinacions en boca, però amb un resultat més que envejable.
image

Tot el tastat durant aquesta visita (qué déu ni do!) sortiria per uns 40-45€ per persona, depenent de la beguda amb la que es convinés. Tot i això, es pot sopar sense problemes per uns 30-35€, escollint alguna coseta menys.

Tot apunta que durant els pròxims mesos el Restaurant Nobuko serà un dels locals de moda de Barcelona per aquells amants de la cuina japonesa amb un toc modern DO Mediterrània.

BON PROFIT!!!

Nobuko Restaurant

  • Web: http://nobuko.es
  • Teléfon: 93 217 82 19
  • Email: [email protected]
  • Direcció: Carrer Tusset 36, Barcelona
  • Preu: €€€ (preu mig de 35-40€)
  • Servei: Un 8/10,  servei eficient, amb sortida de plats escalonada, perfecte per no tenir un excés a la taula.

També et pot interessar...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *