Inicio > Restaurant > Rooibos La Provence – The Tea Shop

Rooibos La Provence – The Tea Shop

Inspirat en les olors i els colors dels camps de lavanda de la Provença francesa, neix aquesta elegant barreja amb Rooibos, grosella negra i espígol

Amb l’arribada de la primavera, Tea Shop ha presentat una nova creació inspirada en els camps de lavanda de la Provença francesa. En aquest nou Rooibos La Provence, les flors de lavanda i malva es fonen en una exclusiva barreja amb la grosella negra i fulles de mora, deixant un suggerent aroma natural evoca als petits pobles i als camps plens de vida i color del Sud de França.

El Rooibos destaca per ser ric en minerals i vitamines, sense teïna, i la lavanda s’utilitza en gran varietat de productes pel seu aroma i el seu efecte relaxant. Rooibos La Provence és una barreja tonificant i isotònica, una excel·lent font de minerals (ferro, calci, coure, potassi, manganès, magnesi i fluor) i vitamines A, C i E.

IMG_6193

Si vols traslladar-te a la Provença francesa, sense necessitat de viatjar, només et caldrà posar l’aigua a bullir, estirar-te al sofà amb la teva tassa i gaudir.

BON PROFIT!!

Rooibos La Provence

Webhttp://www.teashop.eu/ca/

Preu: 7,95€/100g.

També et pot interessar...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.