Inicio > Esdeveniments Gastronòmics > #SoyMorroFino: ElTenedor busca del morro més fi de Barcelona

#SoyMorroFino: ElTenedor busca del morro més fi de Barcelona

Fins al 29 de maig, els grans restaurants de Barcelona podran reservar-se amb un 50% de descompte.

IMG_0003

Creieu que és una exageració? Doncs no. Menjar a meitat de preu, conèixer de primera mà els restaurants de moda i descobrir la varietat culinària que ofereix Barcelona us serà possible del 19 al 29 de maig gràcies a ElTenedor.

ElTenedor és una marca de TripAdvisor, una plataforma de reserves líder del sector a Europa amb una xarxa de més de 34.000 restaurants i més de 8 milions d’usuaris al mes. Et permet buscar restaurants a la teva ciutat, veure l’opinió d’anteriors usuaris i reservar; i, a vegades, fins i tot fer-ho amb grans descomptes!

IMG_0007

Durant aquests 10 dies, es podrà gaudir dels grans restaurants de la ciutat comtal amb un 50% de descompte. Ni més ni menys que 300 restaurants s’han sumat a la campanya #SoyMorroFino, entre els quals trobem: Wer-Haus, Manairó, Bogart – Teca i Arts, Sergi de Meià, Yubari o Spoonik. Molts d’ells ofereixen per primera vegada, i en exclusiva, aquest tipus de promoció, per tal d’apropar la seva cuina, el seu encant i la seva màgia a tots els paladars.

46244 Yubari

Així que sigui com sigui el teu restaurant platònic, el trobaràs: vintage, exòtic o eclèctic, amb un disseny industrial o tradicional, amb cuina d’aquí o d’algun país llunyà. Amb 300 restaurants, segur que es pot trobar l’oferta adient per qualsevol gust i butxaca.

Si ja has començat a mirar els plats d’en Sergi de Meià o la boca se’t fa aigua amb el sashimi del Yubari, només et quedarà reservar a través de eltenedor.es o de la seva APP. Fixa’t en si el dia i hora de la teva reserva tenen una petita icona que indiqui el 50%!

IMG_0005

Però això no és tot. A ElTenedor volen posar a provar a tots aquells que es consideren “els foodies de Barcelona”. Busquen a la persona amb el morro més fi de cada barri amb un concurs interactiu que anima a tots els foodies a seguir descobrint l’univers gastronòmic de Barcelona.

Si et consideres un #foodlover entra a www.tueresmorrofino.es i respon a totes les preguntes sobre restaurants, xefs i tècniques culinàries del teu barri preferit. Els que més preguntes encertin de cada districte seran coronats com a “morro finos” i podran gaudir de grans ofertes i sopars amb ElTenedor. I sinó, sempre podreu intentar superar a @MenjatBarcelona.

IMG_0816

Ara només quedarà escollir restaurant i…

BON PROFIT!!!

També et pot interessar...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.