Inicio > Esdeveniments Gastronòmics > Eboca Restaurants i Catalonia Hotels & Resorts

Eboca Restaurants i Catalonia Hotels & Resorts

De la paella més tradicional al sushi més avantguardista neix Eboca Restaurants

Després de deu anys d’experiència en el món de la gastronomia, Catalonia Hotels & Resorts ha optat per unificar els seus restaurants sota el paraigües d’una mateixa marca: Eboca Restaurants.

logo eboca positivo

Sis conceptes gastronòmics representats en catorze restaurants, i distribuïts entre Barcelona, Madrid i Eivissa, formaran part d’aquest gran projecte. Tots els locals que integren Eboca tenen una entitat pròpia, definida i independent, tot i que tots ells comparteixen un denominador comú. Aquest es basa en uns estàndards de servei marcats per una excel·lent relació qualitat-preu.

La oferta gastronòmica pren com a referència sis tipus diferents de cuina: mediterrània, catalana, a la brasa, japonesa, de proximitat i italiana. Entrar al Restaurant Kurai és empapar-se de l’autèntic esperit japonès; al visitar La Traviata assaboriràs l’autèntica cultura culinària d’Itàlia; o fins i tot podràs dinar en un idíl·lic paratge eivissenc al restaurant Ses Savines. Tot un món d’experiències pensades per fer dels restaurants Eboca alguna cosa més que gastronomia.

Els locals integrats a Eboca Restaurant són:

 • Azahar (Ronda): cuina mediterrània
 • Brasserie du Gothique (Barcelona): cuina mediterrània
 • Contempo (Barcelona): cuina catalana
 • El Racó del Port (Barcelona): cuina mediterrània
 • Filigrana (Barcelona): cuina a la brasa
 • Filigrana Santo Domingo (Sant Domingo): cuina a la brasa
 • Kurai (Barcelona): cuina japonesa
 • La Pedrera (Madrid): cuina de proximitat
 • La Traviata (Barcelona): cuina italiana
 • Les Delícies (Barcelona): cuina mediterrània
 • Les Finestres de Llúria Pelai (Barcelona): cuina de proximitat
 • Ses Savines (Eivissa): cuina mediterrània
 • The Clock Terrace (Barcelona): cuina mediterrània

Kurai_Japonesa2

Ses Savines

La presentació de Eboca Restaurants

La presentació d’aquesta nova marca va realitzar-se el passat dijous 19 de maig l’Hotel Catalonia Plaza, en ple epicentre barceloní. Els assistents van poder provar de primera mà la proposta gastronòmica dels 14 restaurants en format de petites tapes. Un Caneló d’ànec que enamorava al més exigent, un tàrtar de salmó molt refrescant, un tataki de tonyina de Kurai per acontentar els amants de la cuina nipona, o uns extravagants còctels per acompanyar la vetllada, van formar part d’aquesta envejable presentació.

IMG_6286

Més enllà de la gastronomia, la localització no va ser escollida envà. La terrassa d’aquest hotel convidava a gaudir d’unes magnífiques vistes de Montjuïc mentre sonava música en directe i es gaudia de bones tapes, bons vins i bones amistats. Però un cop visitada la terrassa, no es pot evitar pensar en què no hi ha un entorn més idoni a la zona en el que passar una vetllada romàntica entre vi, gastronomia i la magnífica Barcelona.

 

BON PROFIT!!!

També et pot interessar...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.