Inicio > Restaurant > Bistrot de Vins Moritz Barcelona

Bistrot de Vins Moritz Barcelona

Moritz apropa el món del vi a tots els públics en un nou espai situat a la Fàbrica Moritz de Barcelona

image002

Després de l’experiència amb el Bar à Vins, Moritz torna a apostar per un espai dedicat al vins. El passat 11 de maig va presentar-se el Bistrot de Vins de Moritz, un nou projecte que neix dintre de la mateixa Fàbrica Moritz Barcelona amb l’objectiu de transmetre l’artesania del vi i fer més accessible aquest atractiu món.

Per qualsevol amant del vi, el Bistrot de Vins serà un espai de referència. A la carta de vins, elaborada per Marta Rombouts -cap de sumilleria de Restauració Moritz-, s’hi podran trobar més de 700 referències de Catalunya i de la Península, així com d’altres regions vinícoles europees més històriques.

La carta mostra un especial interès pels cellers més tradicionals, aquells que elaboren petites produccions de la manera més artesanal i respectuosa possible. A més a més, comptaran amb una gran varietat de vins per copes, els quals podran tastar-se en tres formats: tast (2 cl), mitja copa (5 cl) i copa (10 cl).

El Bistrot de Vins es trobar a la part baixa de La Fàbrica Moritz, al costat del restaurant Louis 1856 i del Moritz Beer Lab. La paret i els arcs de pedra donen a l’espai un encant especial, però l’originalitat es transmet amb la decoració a base d’ampolles de vi, fent-les les protagonistes d’un espai ben atractiu.

Aquest local allargat, compta amb dos espais diferents. El primer és una zona de taules baixes, on gaudir del vi i de l’oferta gastronòmica mentre es tapeja amb amics o família. Al final, es troba un segon ambient, més informal; un racó ideal per anar a fer unes copetes de vi amb els amics i acompanyar-les, per què no, amb unes bones ostres.

image

L’oferta gastronòmica d’aquest espai està ideada pel xef Jordi Vilà, i es composa per les tapes i platets de sempre amb un toc personal, modern i original. A la seva carta s’hi troben: Petites mossegades, Tapes, Platets, Formatges artesans i Postres dels Veïns.

Les castelletes de corder arrebossades i les croquetes de pollastre faran tocar el cel al més exigent, i l’originalitat dels mini entrepans de pollastre sorprendran a qualsevol. I pel final, sens dubte, cal tastar el mil fulls amb crema pastissera i xocolata, unes postres heretades del seu veí Louis 1856, que tornanen boig a tot aquell que les prova i que posaran un toc dolç immillorable al final del sopar.  image image image

Però això no acaba aquí. Per aquells que vulguin passar una bona estona, el Bistrot ofereix “Endevina”, un joc de cata a cegues que podran jusar tots els clients, sense haver d’avisar abans. Caldrà enfrontar-se a 5 copes de vi enumerades, podent escollir entre blancs o negres, les quals hauran d’identificar-se en un butlleta on hi ha presents els noms, varietats, celler i regió. El preu de la proposta és de 9€ per persona, però si algú encerta els 5 vins, li sortirà gratis.

image

Si sou amants del vi, entesos o no, segur que trobeu el vostre raconet al Bistrot de Vins Moritz.

BON PROFIT!!!

També et pot interessar...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.