Inicio > Restaurant > El Canalla

El Canalla

Al cor del Cas Antic de Sarrià es troba una interessant bodega de Grupo San Telmo: El Canalla

el canalla

El Canalla és un bar-restaurant de caràcter propi. Només entrar et trobes amb una bonica barra serpentejant, possiblement plena d’aficionats al futbol veient els seus equips en plena disputa. Al fons hi ha una bonica sala plena d’encant (i allunyada del bullici futboler), la qual et transporta als bars de tota la vida, on entre dòmino i dòmino s’arreglava el món. Taules rodones de marbre i bancs de color vermell, parets plenes de retalls de diaris, una nevera antiga o vells anuncis de licors; elements que combinats et transporten a un entorn al més pur estil Amelie.

image

Tenen una carta de vins prou interessant, sense un gran nombre de referències (unes 10 negres i unes 10 de blanques), però amb una classificació perfecte per escollir els vins segons els gustos personals: afruitats, secs, amb cos?

La seva oferta gastronòmica és clara: bon producte i carbó. Amb aquests dos elements a la base, s’elabora una carta de tapes i platets distribuïda en 5 apartats: «Per Picar», tapes ideals per acompanyar un vermutet o començar una nit de picoteig; amb l’expressió espanyola «Con un par» es titula la secció dedicada als ous trencats; amb «De l’Hort» es dóna pas als plats on la verdura n’és la protagonista, amb alguns productes de proximitat com la Carxofa Prat; la secció «Del mar i la Terra» és un recull de platets insígnia perfectes per acompanyar d’una bona copeta de vi; i, finalment, trobem la part més dolça de totes les cartes, «Les Postres».

Les seves Braves estan fetes de forma tradicional, fregides i amb una salsa basada en un allioli amb l’oli vermell picant. Una tapa ideal per començar un bon sopar o acompanyar un vermut de diumenge.

image

El Carpaccio de gambes amb rovell d’ou patates palla i pinyons sorprèn. Té gust intens que t’embolcalla tota la boca, i serà una bona opció per aquells als que agradi el peix i el marisc cru.

image

Els Daus de tonyina marinada és un plat refrescant, que amb certa senzillesa aconsegueix tenir un resultat excel·lent.

image

Abans d’arribar a les postres, és 100% recomanable demanar la Taula de 3 formatges de l’Empordà, tots 3 de cabra: un blau, un brie i un tipus rul·lo, els quals se serveixen acompanyats de torradetes i una excel·lent melmelada de tomàquet. 3 formatges de gust intens, només aptes pels amants d’aquest producte.

image

El punt final a l’experiència és idoni pels apassionats de la xocolata, amb unes postres fetes a mida per ells: una Ganache de xocolata amb caviar d’oli d’oliva. Es tracta d’una versió del tradicional pa amb oli i xocolata, molt de moda a la capital catalana. Es compon d’una mousse de xocolata amb unes boletes d’oli d’oliva i de crostons de pa.

image

Cal fer una menció especial al servei, el qual és molt atent, informant en tot moment de la composició de totes les tapes i servint de forma amable i eficient.

El Canalla va arribar al 2011 amb intencions de ser un referent del vermut, els platets i el vi a Barcelona, i poc a poc ha aconseguit ser un dels punts clau de la ciutat Comtal.

BON PROFIT!!!

El Canalla

Webhttp://gruposantelmo.com/es/restaurantes/el-canalla
Telèfon: +34 93 205 88 06
Email[email protected]
Direcció: Carrer Major de Sarrià 95, Barcelona
Preu: €€ (preu mig de 20€)
Servei: Un 9/10

També et pot interessar...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *