Inicio > Esdeveniments Gastronòmics > Setmana de les Terrasses Barcelona 2016

Setmana de les Terrasses Barcelona 2016

Arriba Barcelona la Setmana de les Terrasses de Barcelona!

Banner-AVDH2016-FaceBook-851x315

Un any més, arriba la inauguració de la temporada de terracing amb la Setmana de les Terrasses de Barcelona. Del 3 al 12 juny es podrà gaudir de més de 230 activitats culturals i gastronòmiques en els 66 hotels participants.

Sembla que fins que no arriba aquest esdeveniment no puguin donar-se per inaugurades les terrasses dels millors hotels de la ciutat. Aquesta iniciativa va néixer de la mà del Gremi d’Hotels de Barcelona, amb l’objectiu d’aproximar les ofertes estiuenques dels hotels a la població de la ciutat.

Actualment es troben en la seva sisena edició, la qual ha ampliat el nombre de participants, i la seva oferta a evolucionat amb propostes realment interessants: música en directe, activitats infantils, zumba, classes de cuina, cates de tot tipus i, fins i tot, natació sincronitzada! Tot acompanyat, sens dubte, d’una bona proposta gastronòmica i dels vins més frescos de les clàssiques Bodegas Torres.

image

I per tots aquells que tinguin Instagram, podran participar en algun dels dos concursos que proposen. Només cal pujar una imatge que representi l’esperit que viu a les terrasses o una on els vins Torres en siguin els protagonistes amb el hashtag #SetmanaTerrasses16 i sequip a @mesqhotels per entrar als sortejos d’una nit a l’hotel Cotton House o d’una magnífica experiència a les Bodegues Torres.

Per cert! Si arriben a les 1.000 imatges publicades donaran 1.000€ a l’Hotel Invisible.

5 activitats destacades

A continuació us destacarem 5 propostes ben diferents perquè disfruteu de les terrasses segons siguin els vostres gustos.

Eurostars Grand Marina 5* GL

Qué us semblaria començar la setmana de les terrasses amb un bon cocktail, música en directe i unes vistes al Mediterrani impressionants? L’Eurostars Grand Marina organitza aquest vespre, de 20.30 a 23.00 una Dj Session a la seva terrassa. Podreu gaudir de la seva proposta de cocktails The Corner by Javier de las Muelas, amb unes vistes 360º impressionants del mar i la ciutat.

Quan? Divendres 3 de juny de 20.30 a 23.00

On? Moll de Barcelona S/N, Barcelona

Hotel Gallery

Comencem el dissabte fent pilates? L’Hotel Gallery proposa començar el dia a la seva gran terrassa fent, ni més ni menys,  que una classe de Pilates amb vistes a l’Eixample.

Quan? Dissabte 4 de juny de 12.00 a 14.00

On? C/Rosselló, 249, Barcelona

Royal Passeig de Gràcia

L’hotel Royal és un gran desconegut per a molts aficionats a les terrasses, però en proposa una dolça proposta: un tast de xocolates maridades amb cava amb unes magnífiques vistes a Passeig de Gràcies.

Quan? Divendres 3 de juny de 19.00 a 21.00

On? C/Passeig de Gràcia 84, Barcelona

Ohla Barcelona

L’hotel Ohla Barcelona tindrà una de les activitats més espectacular i originals de la setmana: natació sincronitzada a la seva piscina. Us ho perdreu?

Quan? Divendres 10 de juny de 18.30 a 21.00

On? C/Via Laietana, 49, Barcelona

NH Barcelona Podium

L’Hotel NH Barcelona Podium obrirà la seva terrassa als més petits de la casa amb un espectacle màgia i bombolles.

Quan? Diumenge 12 de juny de 12.00 a 13.30

On? C/Bailèn, 4-6, Barcelona

 

 

 

També et pot interessar...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.