Inicio > Esdeveniments Gastronòmics > Arriba una nova edició de TASTE All Those

Arriba una nova edició de TASTE All Those

L’edició més estiuenca del mercat TASTE All Those arriba a Barcelona els propers 11 i 12 de juny

Productors, artesans i cuiners tornen a donar-se cita en una jornada gratuïta que reunirà el millor de l’escena gastronòmica local en un mercat que aposta pel producte fresc de temporada, a la Universitat de Barcelona.

Els amants del producte ecològic i la bona gastronomia tenen nova cita el proper 11 i 12 de juny a l’edifici històric de la Universitat de Barcelona. La plataforma de productors i artesans de Barcelona presenta l’edició estival de Taste All Those, donant així continuïtat a un nou format que es va estrenar amb èxit a l’abril d’aquest any.

El mercat s’amplia en aquesta segona edició complementant el Farmers Market amb artesans habituals d’All Those Food Market que no van tenir presència a la primera edició de Taste All Those. Així, a més de verdures, cereals o llegums, aquells que s’acosten a la universitat podran fer-se amb ceràmiques, els ganivets de Pallarés Solsona, olis i tota mena de productes que faran les delícies dels més sibarites.

Pels més foodies…

L’Street Food de qualitat també estarà present durant tot el cap de setmana. Trobareu el millor de l’escena gastronòmica local: els gelats de Massimo Pignata de Delacrem, els embotits de Cal Rovira, els formatges elaborats amb llet crua de cabra de Serrat Gros i Formatges l’Oliva o els deliciosos donuts de la Donutería.

A més a més, All Those sempre s’ha caracteritzat per la cuidada selecció de les propostes que cuina i l’edició estiuenca no serà una excepció. Els vegetals de temporada tindran especial incidència en els plats de projectes com Tandoor, Caravan Made, Rooftop Smokehouse, Casa Xica o Chivuo’s.

Per acompanyar les delicioses propostes dels xefs, no podien faltar els millors maridatges: la cervesa artesana de Napar BCN i Garatge Beer Co, una àmplia oferta de vins naturals i altres begudes com llimonades, te fred o aigua; i, també el millor cafè torrat en directe per Right Side Coffee Roasters i servit per Satan’s Coffee Corner.

I pels més petits…

Per arrodonir el pla, les famílies podran gaudir de l’espai Mini All Those, que en aquesta edició porta més activitats que mai. Plom Gallery i Huertaliza s’encarregaran de dur a terme tallers gratuïts durant dos dies. Els primers vestiran als nens de cuiners perquè facin un collage de la seva pizza ideal, mentre que els segons els ensenyaran a plantar un enciam i un tomàquet, perquè aprenguin el concepte de la temporada.

Tanmateix, el dissabte a la tarda, Peix al Plat durà a terme una activitat de pintura amb l’objectiu de donar a conèixer els tipus de peixos de les nostres costes i estimular la creativitat en els més petits.

Finalment, hi haurà una zona on pares i fills podran divertir-se amb joguines km0 gràcies a Jugaia i La Mini.

Us animeu a formar part d’aquest magnífic mercat que aposta pel producte fresc de temporada?

TASTE All Those
  • Quan? Dissabte 11de 11.30h a 21.30h i diumenge 12 juny d’11.00h a 20.00h
  • On? Edifici històric de la Universitat de Barcelona. Gran Via de les Corts Catalanes, 585 (Entrada a Balmes amb Gran Via) A! Ccés lliure
  • Web: http://www.allthose.org/

També et pot interessar...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *