Inicio > Restaurant > Colours, by Eurostars – Eurostaras Grand Marina 5* GL

Colours, by Eurostars – Eurostaras Grand Marina 5* GL

L’hotel Eurostars Grand Marina 5 * GL presenta un original menú de tapes per gaudir amb els cinc sentits, on els colors en són els protagonistes.

10253857_10150545298574956_6590440186502973615_n

El menú Colours, by Eurostars, que es pot degustar al restaurant “Aire de Mar” del Eurostars Grand Marina fins a finals del mes de juny, inclou 6 tapes completes que barregen els sabors i les emocions que et traslladaran en una única experiència sensorial.

Situat al final de moll de costa, aquest hotel amb forma de transatlàntic es confon sovint amb els creuers i embarcacions que atraquen al port de Barcelona. Luxós, exclusiu, avantguardista, minimalista i mediterràni són les cinc essències que es reflecteixen en aquest hotel barceloní.

Aquesta proposta fusiona una paleta de sabors, olors, textures i colors, la qual comença amb una selecció de 3 olives esferificades: gordal, verdial y Kalamata. Només amb la seva presentació, cridaran l’atenció al més exigent.

IMG_6752

IMG_6753

El segon torn, és pel cuscús d’espinacs, ruca i mini verduretes crudité, representant el verd mediterrani. Una interessant combinació refrescant que es complementa amb una salsa de iogurt.

IMG_6756

La tercera tapa, anomenada “Naranja fantasia de coral”, proposa una Nècora amb tàrtar de bou de mar i aire de pastanaga. Es presenta en un plat de fusta i diferents tipus de fulles a la base.

IMG_6798

Es continua amb “Fuego negro”, els tradicionals Popets amb la seva tinta, acompanyat amb porro al forn i pa de gamba, fet pel mateix restaurant. Al tastar-ho, un nota el gust del mediterrani a la seva boca, mentre gaudeix d’uns popets ben tendres.

IMG_6766

Arriba el torn de la carn amb la “Symfonia lavanda”, un Filet de vedella amb parmentier de patata de color lila, fet al punt ideal del comensal. Un plat per rememorar les llargues carreteres de la Provença francesa…

IMG_6771

S’inicien les postres amb “Sangria Sandia”, un plat on predomina el color vermell i on les dues parts es fusoionen per presentar un plat refrescant de gust intens, dolç i cruixent.

IMG_6776

El punt i final del menú ve donat pel “Fuego blanco”, unes postres de tonalitats blanques, fet amb Escuma de iogurt, galetes d’ametles i corcant d’avellana.

IMG_6781

Es pot provar el menú complert per 38€ o per 44€ amb maridatge inclòs. També hi ha la possibilitat de demanar alguna de les tapes per separat. Una bona proposta d’aquesta cadena, per apropar-se als ciutadans de Barcelona.

Per acabar de completar l’experiència, és totalment recomanable pujar a la seva terrassa i gaudir de la proposta de cocteleria The Corner, by Javier de Las Muelas i de les magnífiques vistes al mar i Barcelona.

IMG_6783

IMG_6793IMG_6792

Altres hotels de la cadena que han dissenyat les seves pròpies propostes del menú Colours, by Eurostars, i que podran degustar-se també durant tot el mes, són l’Eurostars Palau Buenavista 5* (Toledo), l’Eurostars Hotel Real 5*GL (Santander), l’Eurostars Hotel de la Reconquesta 5* (Oviedo), l’Eurostars Palace 5* (Còrdova) i l’Eurostars Madrid Tower 5* (Madrid). Cada hotel ha adaptat el seu menú, oferint la cuina de mercat autèntica, original i seguint les tradicions de la seva zona.

BON PROFIT!!!

Eurostars Grand Marina 5* GL

També et pot interessar...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.