Inicio > Restaurant > Sakura-Ya Barcelona

Sakura-Ya Barcelona

A Sakura-Ya presenten plats tradicionals de la cuina japonesa, on la qualitat del producte n’és la protagonista.

11159979_1022052984490127_6853502116796682882_n

Últimament sembla que impera la moda del carnaval dels uramakis i gunkans en els restaurants japonesas més moderns: peces de sushi ben carregades de fregits, salses i ingredients diversos.  Però de tant en tant, ve de gust gaudir d’aquelles creacions que amb la seva senzillesa fan que t’emocionin.

A Sakura – Ya posen en mans del seu sushi-man la difícil combinació d’origen, tradició i qualitat, per elaborar peces japoneses on el peix n’és el protagonista.

Situat en mig del centre comercial Illa Diagonal, Sakura-Ya va obrir fa ja 15 anys, essent una de les primeres barres de cuina nipona ubicada en un centre comercial. Actualment, compten també amb una zona de taules i take away.

Proposen una carta ben variada de cuina japonesa, des de refrescants amanides fins a impressionants peces de sushi, passant pels fideus i arrossos més tradicionals. Tots els plats es preparen al moment davant del client, tot un espectable gastronómic.

Amb la calor estival a la volta de la cantonada, no hi ha millor opció per començar un dinar a Sakura-Ya que una amanida Kyuri to Wakame, feta amb cogombre tallat a tires finíssimes i alga, i acabada amb una refrescant vinagreta al més pur estil japonès.

image

Tampoc podran faltar al menú unes Gyozas de carn i verduretes, fetes a la planxa i al vapor, aconseguint que quedi una espectacular base cruixent.

image

El seu Carpaccio de filet de vedella amb salsa de la casa és una fantàstica versió d’aquest plat reconegut a través de la cuina italiana. La seva versió a la japonesa segur que no deixarà indiferent a ningú-

image

Un altre dels seus plats estrella és el Kakiague, verdures i marisc fregits amb el fi arrebossat japonès. Es distingeix de la típica tempura de verdures perquè aquesta fregeix individualment cada troç, i el Kakiague ho fa tot junt. Amb els plats a taula, toca demostrar l’enginy i habilitat personal amb els bastonets per anar trencant trossets d’aquesta delícia.

image

Visitar un japonès sense provar un arròs o uns fideus és pràcticament pecat. Els seus Yakisoba, saltejats amb carn i verduretes sobre una base de crêpe d’ou i amb làmines de bonítol sec a sobre ballant per l’escalfor, seran un encert assegurat.

Foto 23-6-16 15 52 50

Foto 23-6-16 15 52 47

I potser ja tocaria començara a parlar del peix cru. Només per la seva presentació, en copes de Martini, ja val la pena parlar del seu Maguro Tartar, però al provar-lo esdevé un imprescindible. La tonyina està tallada a fines tires, i es complementa, simplement amb un ou de guatlla i la salsa de la casa (la seva recepta és més secreta que la Coca-Cola).

Foto 23-6-16 16 02 08

Foto 23-6-16 16 01 48

Si no hi ha manies, és recomanable deixar-se en les seves mans per l’elecció de les peces de sushi. Qui sap si apareixeran amb una boleta d’arròs amb ous de salmó, algues i salsa ponzu que farà tocar el cel.

Foto 23-6-16 16 10 23

O potser es gaudirà d’uns magnífics nigiris de tonyina i peix blanc, acompanyats d’uns uramakis d’alvocat, mango i maduixa recoberts de salmó. Tot un regal pels paladars més exigents.

Foto 23-6-16 16 23 21 Foto 23-6-16 16 24 03

I si després d’un dinar tan viciós queda un raconet, compten amb petites especialitats japoneses que posaran el punt i final dolç del dinar.

BON PROFIT!!!

Sakura-Ya

  • Web: http://sakura-ya.org/
  • Direcció: Av. Diagonal, 557. L’Illa Diagonal Planta-1 Rebost
  • Telèfon: 93 405 26 45
  • Horari: De 13.30 a 21.30
  • Preu: €€€ (25-30€ per persona)
  • Servei: 9/10 – És imprescindible parlar del servei, el qual es mereix un excel·lent per la seva eficiència i amabilitat.

També et pot interessar...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *