Inicio > Esdeveniments Gastronòmics > Comença la II edició de ‘12 tapas, 1 mundo’

Comença la II edició de ‘12 tapas, 1 mundo’

12 restaurants de Barcelona participen en aquesta campanya solidària oferint una tapa per un euro que es destinarà íntegrament a 12 entitats sense ànim de lucre

12 tapas

El passat 1 de julio va començar la segona edició de la campanya solidària ’12 tapas, 1 mundo’, impulsada per Andilana. Per segon any consecutiu, 12 restaurants de Barcelona participaran en aquesta iniciativa que s’allargarà durant tot un any, i que recaptarà fons per a 12 entitats sense ànim de lucre.

Cada mes, els 12 restaurants oferiran una tapa al preu d’1 euro, import que es destinarà íntegrament a una d’aquestes 12 entitats. L’objectiu és poder ajudar entitats locals que treballen en diferents àmbits en la lluita contra l’exclusió social. A més, s’apropa als clients dels 12 restaurants el treball que fan aquestes ONG’s.

El president d’Andilana, Daniel Camós, ha volgut subratllar la responsabilitat que tenen les empreses en afavorir i ajudar entitats sense ànim de lucre, que “lluiten pel benestar dels menys afavorits ajudant a aconseguir una societat més justa i inclusiva”. En el cas d’Andilana, a més de projectes solidaris com ’12 tapas, un mundo’, s’afavoreix la integració laboral en els seus establiments en col·laboració amb la Fundació La Caixa, el Casal dels Infants del Raval i la cooperativa social Impulsem.

12 tapas 1 mundo_2

12tapas 1 mundo

12 tapas 1 mundo_4

12 tapas 1 mundo_3

Participen en la II edició de ‘12 tapas, 1 mundo:

Entitats: Fundació Esclerosi Múltiple, Disprat Lleure, Terral, Associació de Dones Ca l’Aurelia, Amics del Raval, Ulls del Món, Avismon, Assis, Associació Educativa Integral del Raval, Fita, Hospital Amic Sant Joan de Déu, Fundació Josep Carreres.

Restaurants: Balthazar, Basílico Gastrobar, Flamant, Grill Room, La Dolça Hermínia, La Fonda, Les Quinze Nits, La Rita, La Polpa, La Crema Canela, Market, Taverna Miu.

BON PROFIT!!!

També et pot interessar...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.