Inicio > Esdeveniments Gastronòmics > Jornades Gastronòmiques dels Arrossos al Restaurant Pelai

Jornades Gastronòmiques dels Arrossos al Restaurant Pelai

Arriben les jornades de l’arròs al Restaurant Pelai de l’Hotel Catalonia Ramblas 4*, fins al 10 de juliol.

 Logo

El passat 30 de juny van començar les Jornades Gastronòmiques dels Arrossos al restaurant de l’Hotel Catalonia Ramblas. Pelai és un restaurant impregnat pel Mediterrani més elegant, amb una oferta gastronòmica amb DO Catalunya.

A la sala, es respira una tranquil·litat refinada, que acompanyarà al visitant tota l’estada. T’embolcalla el blanc dels seus mobles mentre mirant per la finestra es pot veure l’anar i venir de turistes que volen descobrir cada racó de la ciutat; un petit oasis enmig de Barcelona.

Per aquestes jornades, el Restaurant Pelai ha preparat una extensa carta d’arrossos de tot tipus, des de risottos als arrossos més tradicionals de carn o peix, amb preus que oscil·len entre el 16€ i els 24€ per persona. A més a més, en taules fins a 4 persones, es pot demanar l’arròs que es vulgui de forma individual, el qual es serveix en paelles d’una racció.

Per començar, abans d’entrar en aquest gran dinar, no hi ha res millor que un refrescant Gaspatxo de cireres.

image

Recomanen començar amb algun entrant, escollint-los de la seva carta. El seu Mi-cuit de tonyina no deixarà indiferent a ningú. A l’arribar a la taula treuen la tapa del plat, perquè en surti tot el fum aromàtic, i aquest acompanyi al comensal. S’acompanya amb una salsa d’albergínia, sèsam i mel. Un plat sublim.

 IMG_7001

També és recomanable començar amb un exquisit Pernil ibèric de bellota D.O. Guijuelo, acompanyat d’un perfecte pa de vidre amb tomàquet.

IMG_7005

I per acabar els entrants, res millor que unes Anxoves de l’Escala doble 0 amb oli D.O. Terra Alta, acompanyades amb pa de vidre. Petits tresors que de tan en tan cal tastar i gaudir.

IMG_7003

IMG_7002

Arribats als arrossos, podreu escollir els més comuns, com el caldós amb llamàntol o el negre amb calamarsets i escopinyes. Tot i això, és completament recomanable provar altres varietats més complicades de trobar, com el “montañés” amb crosta. Aquest arròs es serveix amb diferents tipus de carn, com costelles de porc, i s’hi forma una crosta (com bé diu el nom) amb ou.

També preparen una magnífica versió del tradicional arròs amb bacallà, en aquest cas acompanyat amb tallarines i verduretes. En els dos casos, la cocció de l’arròs és la idònia, i el gust intens.

IMG_7007

IMG_7009

IMG_7010

IMG_7012

IMG_7013

De postres també compten amb un assortiment bastant variat, modernitzant postres tradicionals de la cuina tradicional catalana, des d’una crema catalana amb llet d’ovella per llepar-se’n els dits, a una mousse de violetes amb «tocinillo de cielo» i peta zetas.

 IMG_7018

IMG_7017

Un secret per acabar un dinar o un sopar de cine? Demaneu prendre el cafè a la terrassa de l’hotel o pugeu-hi després a fer una copeta. Aquesta es troba en un pati interior, entre dos edificis, i s’hi respira una pau i una tranquil·litat envejables.

IMG_7019

IMG_7015

Si es vol gaudir d’aquestes Jornades Gastronòmiques dels Arrossos al Restaurant Pelai no val a encantar-se. Es realitzaran fins aquest diumenge 10 de juliol i, després, ja no quedaran aquests emocionants arrossos a la seva carta; bé, esperem que tornin en una segona edició…

BON PROFIT!!!

Restaurant Pelai
  • Web: http://www.restaurante-pelai.com/
  • Direcció: Carrer Tallers 62, Barcelona
  • Telèfon: 93 316 84 04
  • Horari: De 13.00h – 16.00h i de 20.00h – 24.00h
  • Preu: €€€€ (+45€ per persona)
  • Servei: 9’5/10 – Un servei com els d’abans, d’aquells professionals que som cambrers de tota la vida. Atents i amb passió per la seva feina.

També et pot interessar...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.