Inicio > Esdeveniments Gastronòmics > 3ª edició de l’Anna Codorniu Brunch Weekend

3ª edició de l’Anna Codorniu Brunch Weekend

Arriba la tercera edició de l’Anna de Codorniu Brunch Weekend de la mà de 35 magnífics restaurants de Barcelona

Captura de pantalla 2016-07-14 a les 20.14.31

El brunch és una tradició culinària provinent dels països anglosaxons que ha arrelat fortament al nostre país i a la que molts bars, restaurants i cafeteries estan traient profit. Anna de Codorniu no s’ha quedat endarrera i ha preparat un la seva proposta.

La tercera edició de l’Anna de Codorniu Brunch Weekend triplica la seva oferta, amb 35 restaurants com a participants, els quals ofereixen menús de qualitat gastronòmica contrastada i maridats amb el cava de la marca.

IMG_7046

Aquests brunchs se serviran en tots els locals els dissabtes i diumenges entre les 12h i les 17h; i, a més a més, en alguns casos aquesta experiència gastro-enològica també podrà gaudir-se entre setmana.

Amb aquesta iniciativa cada restaurant dissenya el seu propi menú brunch, amb plats en molts casos inèdits, que van des de la cuina més tradicional a la més avantguardista. Algun dels millors restaurants de la ciutat han preparat opcions tan diverses que van des d’un gaspatxo de cireres i llagostins, a un tàrtar de petxina de pelegrí amb tocs Nikkei, passant per les tradicionals paelles de marisc.

IMG_7034

IMG_7036

IMG_7043

IMG_7047

Signen alguns d’aquests menús xefs del nivell de Paco Pérez de L’EGGS, Jordi Gotor, cap de cuina del Chez Cocó; o el peruà Niky Rams de The Market Perú.

Tanmateix, aquests menús -que inclouen fins a 12 plats- es poden tastar a preus assequibles, els quals oscil·len entre 24 i 50 € per persona fins a finals d’agost.

El cava Anna de Codorníu Blanc de Blancs serà un acompanyant perfecte per totes aquestes propostes gastronòmiques. És un cava perfecte per acompanyar un dinar de principi a fi: la versatilitat del seu sabor i el seu cupatge -una barreja de Chardonnay, Xarel·lo, Macabeo i Parellada- fan que sigui el maridatge ideal per a la majoria de plats de la variada cuina mediterrània.

BON PROFIT!!!

Llistat de restaurants participants al Bruch Weekend

BARCELONA

  • Eixample: Alba Granados, La Barra, Can Xurrades, Chez Cocó, Shibui, 2254, La Guineu, La Vermuterie, Via Granados, Trossets Rambla
  • Sarrià – Sant Gervasi: Bar Treze, Mercedes, Bonanova, Embolic de 4, Ajoblanco, Borsalino, Santa Fe, Sandor, Patró
  • Les Corts: Melià Sarrià, Rad Cafe
  • Gràcia: L’EGGS, The Market Perú
  • Ciutat Vella / Barceloneta: Ultramarinos, El Cel del Born by Voraç, Taller de Tapes Pau Vila, Merendero de la Mari, 3 Nusos, Arenal, L’Escamarlà, Shoko, Xup xup
  • Sant Martí: Melià Sky

L’HOSPITALET: Hesperia Tower – Bouquet

SANT CUGAT DEL VALLÈS: Labarra Cugat

També et pot interessar...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.