Inicio > Restaurant > Pikio Taco

Pikio Taco

Al 376 del Carrer de Còrsega alberga un nou restaurant mexicà on es poden trobar alguns dels millors tacos del barri de Gracia: Pikio Taco.

pikio taco_logo

Pikio Taco és una petita taqueria mexicana que fa pocs mesos ha obert al barri barceloní de Gràcia. No li ha fet falta giare temps per ser una de les taqueries de referència a Barcelona.

Només entrar, la seva decoració urbana, moderna i colorida, i amb alguna menció a la cultura mexicana, t’evoca a un ambient animat, acollidor i divertit. Compten amb dos espais: un amb taules altes i la cuina a vista, perfecte pels curiosos que volen veure les entranyes del local; i un altre amb taules baixetes, on ajuntar-se amb els amics.

No compten amb una carta immensa, aquesta va al gra i se centra en una bona varietat de tacos frescos, locals i de temporada, junts amb altres plats ideals per començar o acompanyar els àpats.

També presenten una bona varietat de begudes típiques, des de cerveses mexicanes -la majoria d’elles suavetes-, a micheladas, combinats fets a base de cervesa, suc de llimona y sal. Però sens dubte, cal començar amb un margarita. Només sorgirà un únic dubte: guaiaba o llima?

IMG_6803

Per començar a picar no pot fallar una bon plat de Nachos Pikio, servits amb formatge cheddar, chilli amb carn, pico de gallo, crema agre, jalapeños i guacamole. No s’estoven, són un vici i en serveixen una bona ració.

IMG_6808

Per sortir una mica de la cuina típica tex-mex, es pot demanar un Aguachile Mazatlán: peix blanc macerat amb una infusió de cítrics i jalapeños, suc de llima, cogombre, ceba vermella i cilantro, acompanyat amb tortitas de blat de moro. Un ceviche fet a la mexicana que encantarà als amants del peix cru.

IMG_6811

IMG_6812

Arribats a aquest punt, ja serà hora de començar amb el plat que dóna nom al restaurant: els tacos. Tots oscil·len entre el 2,5 i 3,5€, i es presenten des d’opcions més tradicionals, a d’altres de més innovadores o amb tocs locals.

  • Aguascalientes: carn de porc amb salsa cremosa d’alvocat i pico de gallo
  • Atlántico: salmó marinat, ruca, salsa chipotle i sèsam negre.
  • Monterey: carn de vedella amb verduretes.
  • Chilango: amb ànec es fa la tradicional carn estofada «El pastor».

IMG_6823

IMG_6817

IMG_6820

Escollir? Tenir-ne un de preferit? Dependrà del gust personal de cadascú, perquè tots són increïbles.

Una bona opció per prendre de postres és una Carlota, una mousse de llimona amb crumble de galeta Maria i llima ratllada.

IMG_6839

I per acabar no pot falta un digestiu tequila de xocolata:

IMG_6841

BON PROFIT!!!

Pikio Taco

També et pot interessar...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.