Inicio > Restaurant > El Nou Ramonet

El Nou Ramonet

Paelles, tapes i platets de qualitat a la Barceloneta

logogrup

A vegades, en zones plenes de guiris com la Barceloneta costa trobar un restaurant de cuina mediterrània que enamori. Però avui toca descobrir una d’aquelles excepcions que confirmen la regla: El Nou Ramonet.

Després de la dedicació a Can Ramonet de tres generacions, aquest restaurant es queda petit. Ben aprop obre les seves portes El Nou Ramonet, essent fidel als seus orígens, basats en un perfecte tracte humà i gastronòmic.

Ubicat al barri de la Barceloneta, però lleugerament apartat de la guiri zone, a aquest restaurant es respira el Mediterrani per tots els costats. El blanc i el blau s’apoderen de les seves sales per portar-te, junt amb petits detallets, a una ubicació 100% marítima.

El seu vèrtex és la cuina marinera, preparada amb un producte de mar immillorable. La seva proposta pren un camí culinari propi, guiat per Jordi Herrera -xef del restaurant Mainaró- qui és assessor de tota la proposta. El resultat és una carta que aposta fortament pels arrossos i els peixos, que cuida la presentació dels plats -donant sempre tocs originals-, potencia el marisc, manté una bona oferta de carns i es completa amb una fantàstica selecció de tapes i platets mariners.

 L’experiència a El Nou Ramonet

Després de gaudir del seu ambient mediterràniament relaxant, i riure una estona amb uns quants guiris aprenent a beure amb porró, és el moment de gaudir de la gastronomia mediterrània d’aquest restaurant barceloní.

Estant ubicat a la Barceloneta, no pot faltar La Bomba en un pot, la clàssica bomba picant d’aquest barri barceloní. Està preparada amb carn de vedella 100%, patata, arrebossada amb panko i, com bé diu el nom, se serveix dintre d’un pot de vidre amb salsa picant.

IMG_7354

IMG_7356

La seva Esqueixada de bacallà transmet frescor i ordre amb la seva presentació a capes: cigrons, bacallà, tomàquets secs i brots. Un perfecte equilibri de sabors.

IMG_7357

El bacallà és un dels peixos típics d’aquest restaurant i es poden trobar en diferents textures i plats. Una altra manera de tastar-lo, són els Bunyols de bacallà amb salsa pil pil. Una forma diferent de presentar un plat típic de restaurants de cuina mediterrània, que té un resultat excel·lentment emocionant.

IMG_7361

IMG_7360

Un altre imprescindible per la seva qualitat són les Croquetes de llamàntol. Sobta el seu embolcall cruixent, gens oliós, però amb la primera mossegada cal deixar-se emportar pel seu interior cremós, fet amb autèntic llamàntol. Un platet que deixarà a tothom bocabadat.

IMG_7363

IMG_7364

Cal anomenar les seves Braves, servides dintre d’una de les típiques carmanyoles a les que tots hem portat el dinar en una excursió amb el col·legi. Unes patates braves que segueixen una recepta bastant tradicional, encertant-la molt.

IMG_7369

Les seves Sardines a la graella en directe fan que el que havia sigut un menjar de pobres sigui ara per ara un plat per prínceps. Flamejades al moment, davant del comensal, es coronen amb una mica de farigola i al provar-les… fan somiar.

IMG_7370

IMG_7371

Abans d’un arròs no pot faltar uns magnífics Musclos al vapor, perfectes.

IMG_7375

Com ja s’anunciava, no pot faltar una pletòrica Paella marinera, feta amb marisc i torradeta per sobre. Una delícia on es nota l’experiència i la passió per la nostra gastronomia.

IMG_7378

IMG_7376

IMG_7379

I després de tant menjar, res millor que un Sorbet de mojito amb gerds i llima. Molt digestiu i refrescant.

IMG_7381

Després de veure aquesta entrada, qui s’hi pot resistir?

El Nou Ramonet

 • Web: http://grupramonet.com/el-nou-ramonet/
 • Direcció: C/de Carbonell 5, 08003, Barcelona
 • Telèfon:+34 932 683 313
 • Email: [email protected]
 • Preu: €€€ (uns 25-30€ per persona)
 • Horari: de dilluns a diumenge de 12h a 24h.
 • Servei: 9/10, el servei treu molt bona nota gràcies al seu tracte proper i atent.

També et pot interessar...

(2) Comentarios

 1. Sara

  No deixaré mai de recomanar-lo. Es menja molt be i et tracten de maravella. Un plaer tornar i tornar. …

 2. BacoyBoca

  Un bon lloc. Com tu dius, encara trobem oasis a la Barceloneta!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.