Inicio > Esdeveniments Gastronòmics > #AperitivosCinzanoCon

#AperitivosCinzanoCon

El cantant Santi Balmes va compartir un vermut musical amb els seus seguidors a ChichaLimoná

IMG_8070

El passat dissabte a les 12.30h, el cantant Santi Balmes, vocalista del grup Love of Lesbian, va ser el protagonista de l’última edició d’ «#AperitivosCinzanoCon…», un esdeveniment que es va dur a terme en una de les vermuteries més de moda de l’Eixample: ChichaLimoná.

Un convidat de luxe que, enmig de la gira de llançament del seu últim treball ‘El Poeta Halley’, va compartir un vermut amb els seus fans, mentre els delectava amb un parell de temes del grup en format acústic.

A Chicha no cabia ni una agulla. L’oportunitat de gaudir d’aquest moment únic i poder escoltar de prop les anècdotes més curioses que han portat al grup al reconeixement actual i disfrutar de la seva música en petit comitè i format acústic.  Tots ben servits de vermuts Cinzano i de les tapes estrella d’aquest local.

IMG_8072

Balmes va agafar el relleu de l’actriu Leticia Dolera, els actors Queco Novell i Agnès Busquets, de l’escriptora Maria Dueñas i del músic David Carabén, protagonistes dels anteriors aperitius del cicle de converses impulsat per la marca de vermut.

#AperitivosCinzanoCon…

«Aperitivos Cinzano con…» és una iniciativa que convida a prendre un aperitiu a les vermuteries més populars de Barcelona i Madrid. Aquests actes són un tast de les històries de cada un dels artistes, igual que ho és el vermut, com a fil conductor de cada edició.

Durant tot l’any s’organitzaran 8 #AperitivosCinzanoCon. Durant el mes d’octubre es compartirà un altre aperitiu amb l’actor i director de cinema Daniel Guzmán, a Madrid; al novembre, amb la directora de cinema Isabel Coixet a Barcelona. I al desembre… hi haurà un convidat sorpresa.

L’agenda i localització de cada aperitiu es publica a les xarxes socials de Cinzano:

No us ho perdeu i…

BON PROFIT!!!

Resum
Títol del post
#AperitivosCinzanoCon
Descripció
El cantant Santi Balmes va compartir un vermut musical amb els seus seguidors a ChichaLimoná.
Autor
Editor
Menja't Barcelona

També et pot interessar...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.