Inicio > Restaurant > Brunch del restaurant Les Delícies

Brunch del restaurant Les Delícies

L’espai gastronòmic Les Delícies, pertinent a l’Hotel Catalonia Passeig de Gràcia, se suma a la moda del brunch amb una atractiva proposta pels diumenges al migdia.

 

Ubicat a Gran Via amb Passeig de Gràcia, el restaurant Les Delícies ofereix des del 4 de setembre una àmplia i completa oferta de paradetes gastronòmiques que donen com a resultat un brunch de primera qualitat i gran varietat.

El recorregut comença amb les infinites possibilitats del bufet fred: salmó fumat amanit de diferents formes, roast beef, gall dindi, embotits ibèrics i catalans -com el bull blanc i negre o el fuet ecològic-, una magnífica selecció de formatges, coca en recapte, patés, amanides que s’adapten segons temporada, mini entrepans com el bagel de salmó o el wrap de pollastre, broxetes dolces i salades, brioixeria i un ampli assortiment de pans.

IMG_7974 IMG_7983

IMG_7979

La següent parada de l’itinerari són plats calents, amb una varietat que canvia segons criteris del xef: Gnocchi amb cremós de patata, musclos al vapor, amanida de pescadors, quiches o combinacions «mar i muntanya» com les mandonguilles amb sèpia,… Per si fos poc, també ofereix un show cooking en el qual s’elaboren al moment truites al gust, amb ingredients com pernil ibèric, formatge de cabra, xampinyons, salmó fumat, ceba o espinacs, a més d’ous remenats o bacó fumat.
IMG_7982

Un cop a la taula, amb el plat ben ple, el brunch de Les Delícies també ofereix una carta de plats calents il·limitada i inclosa en el preu, amb opcions tan delicioses com l’hamburguesa de vedella amb ceba confitada, tomàquet raf, foie i formatge ecològic del Pirineu; els ous ecològics benedictine amb salmó fumat o bacó acompanyats amb salsa holandesa; els ous ecològics amb foie; el peix amb verduretes a la graella i vinagreta de yuzu; tagliatelle de tinta de calamar frutti di mare o bé l’original quinotto de ceps, un risotto elaborat amb quinoa.

IMG_7985

IMG_7984

L’experiència no podia acabar sense un magnífic buffet de postres, amb iogurts; dolços calents, com creps i gofres acompanyats de diferents toppings; fruita tallada de temporada i sucs detox; i altres propostes llamineres com pastissos, una tartaleta de crema anglesa o una deliciós mousse de xocolata amb garapinyada d’ametlla.

IMG_7989

El brunch que ofereix els diumenges el restaurant Les Delícies de l’hotel Catalonia Passeig de Gràcia té un preu de 29€ per persona adulta, 22 per nen de 10 a 14 anys i de 16 euros per nen fins a 9 anys. L’horari del brunch s’ofereix entre les 12.30h i les 16:00.

El restaurant Les Delícies pertany al nou segell gastronòmic Eboca de Catalonia Hotels & Resorts, una marca independent integrada per 14 restaurants ubicats en cinc ciutats diferents (Barcelona, ??Madrid, Ronda, Eivissa i Santo Domingo) i en la qual tenen cabuda sis conceptes culinaris diferents.

BON PROFIT!!!

Brunch Restaurant Les Delícies

Resum
Títol del post
Brunch del restaurant Les Delícies
Descripció
El restaurant Les Delícies, pertinent a l'Hotel Catalonia Passeig de Gràcia, se suma a la moda del brunch amb una atractiva proposta pels diumenges al migdia.
Autor
Editor
Menja't Barcelona

També et pot interessar...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.