Inicio > Restaurant > Benvinguts a The Market Perú!

Benvinguts a The Market Perú!

Benvinguts a la nova cuina peruana d’avantguarda a Barcelona amb The Market Perú!

11873497_484146961748736_567481682630038640_n

Una impressionant combinació de nous sabors, aromes i colors s’estrena a The Market Perú. El seu xef executiu Nicky Ramos afegeix a la cuina peruana més clàssica, tocs avantguardistes, explicant amb cada plat una tradició gastronòmica de més de 500 anys.

The Market Perú proposa un viatge culinari a través de la seva nova carta, la qual inclou les últimes tendències de la cuina peruana, prenent com a exemple Lima, la capital gastronòmica d’Amèrica del Sud.

La nova carta de The Market Perú està dividida en 6 seccions: ceviches i tiraditos, amanides i causas, makis, entrants calents, plats principals i unes postres de somni. Algunes de les innovacions culinàries que proposa el seu xef són: el ceviche mixt, un tiradito d’ají groc fumat, una amanida de quinoa, el trio de causas marines, un anticucho de peix emperador excel·lent o un rissoto d’ají groc amb secret.

El seu Tiradito d’ají groc fumat és una delícia que cal provar, un must en tota regla. Aquest plat típic peruà és un punt mig entre un carpaccio i el sashimi.

IMG_8149

L’explosió de colors i sabors del Ceviche mixt es compon de corbina, pop, calamars i gambes marinats amb suc de llima, rocoto, llet de tigre, ceba i dos tipus de blat de moro. 

IMG_8152

El Trio de «causas» marines: Patata premsada, assaonada amb suc de llima i ají groc amb pop, llagostí i corbina arrebossada, és una nova incorporació que se’ns dubte esdevindrà imprescindible.

IMG_8170

El seu Anticucho de peix emperador o el Rissoto d’ají groc amb secret, seran també apostes assegurades. El producte utilitzat és excel·lent i això es reflexa en els plats.

IMG_8179
Anticucho de peix emperador
IMG_8194
Rissoto d’ají groc amb secret

A més a més, de quatre innovacions que marquen la tendència nikkei: els makis Osaka i Pacífic; el saltat Tòquio i el reig nikkei. Es nota que la influència japonesa en el xef Nicky Ramos va molt més enllà d’una moda, es troba en el seu ADN degut a que part de la seva família és de procedència japonesa; així que aquesta carta acaba fent un honor a la seva tradició familiar.

Els dos makis de The Market Perú combinen el millor de les dues gastronomies: peruana i nikkei. Serà complicat escollir entre els Pacífico i els Osaka.

IMG_8172
Makis Pacífico
IMG_8175
Makis Osaka

Les seves postres són magnífiques delícies dolces, que no embafen i t’enganxen. Seguint amb la línia de totes les seves creacions, els jocs de colors i les presentacions acuradament detallades són presents en tots els plats, anant més enllà d’una experiència únicament gustativa.

Un clar exemple són els seus Bombons d’arròs amb llet i galeta de canyella no deixaran indiferent a ningú. Un menjar de déus.

IMG_8201

IMG_8219

El viatge culinari continua amb una carta de vins i còctels digna d’un gran restaurant. Muscats, Garnatxes blanques, Chardonnay, Verdejos, Albariños, Sauvignons Blancs, o Cabernets Sauvignon i Syrahs, Garnatxes, Ulls de llebre, pinot noir i Tannat, donen vida a la selecta carta de vins.

La seva proposta de còctels no deixarà indiferent a ningú. Es troba plena de particularitats, com per exemple el combinat a base d’infusions de pisco amb huacatay, ají groc, fruites de la passió, mango i chicha morada. La proposta coctelera es complementa amb la cervesa Cusqueña.

El viatge culinari pels sabors de la costa, serra i selva peruana, que ofereix The Market Perú, ha sigut considerat dintre del top 5 de restaurants peruans a Espanya per la Guia dels Millors 100 restaurants de Catalunya 2016 del diari La Vanguardia.

BON PROFIT!!!

The Market Perú

  • Web: http://www.themarketperu.es/
  • Direcció: Carrer Gran de Gracia, 7, 08012, Barcelona
  • Telèfon: +34 931 864 200
  • Horari: de dilluns a diumenge de 13:30 a 16:30 i de 20:30 a 00:00
  • Preu: €€€€ (+45€ per persona)
Resum
Títol del post
The Market Perú
Descripció
Descubreix la cuina peruana del restaurant The Market Perú de Barcelona. Cuina peruana amb tocs nikkeis.
Autor
Editor
Menja't Barcelona

També et pot interessar...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *